2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@rlfortune net bir bilgim yok ama mülakata sabah erken saatte gitmiştim ben binanın önünde çok sayıda servis aracı vardı. Tabii bu genel müdürlük için böyle, şubeler için bi şey diyemem hocam.
-
Eğitim mart başına kadarmış arkadaşlar. Görev ilçemizi soramadım açıkcası ben soru hakkımı eğitim süresinden yana kullandım. Onu da bir başkası sorarsa hepimize ikram olur
-
@roadrunner tabi sorarım aradıklarında ️
-
Arkadaşlar beni de aradılar ancak mail henuz gelmedi, gelen var mıdır?
-
Arkadaşlar katılım olupta aranan oldu mu
-
kazanıpta benim gibi aranmayan oldu mu katılımda
-
Arananlar katılım mı idari mi ?
-
Merhaba arkadaşlar,
Beni de aradılar bugün. Bana da mail gelmedi. Maili alan var mı arandıktan sonra? -
@pmprofx ben de aranmadim bugün
-
@lifeislife1 beni arayan kişi mailin önümüzdeki birkaç gün içinde geleceğini, gereksiz e-posta kısmına da düşme ihtimali olabileceğini söyledi. Önümüzdeki günlerde mail hala gelmediyse aradıkları numaradan geri dönüş yapıp bu durumu bildirmemiz gerekiyormuş.
-
@wilsonrules Teşekkür ederim
-
@wilsonrules hocam sizin ki normal ziraat uzmanlık mı. Katılım aranmadi daha ondan sordum
-
@ymerecak ziraat uzmanlık hocam
-
@birmuhendis bu eğitimin tamamını Ankarada mı alacakmışız peki?
-
@politicssbf evet hocam tamamı ankara'da
-
@ymerecak idari uzmanlık
-
Demekki katılıma sıra gelmedi demek
-
Katılım dan aranan oldu mu? Onun dışında arananlar mutlaka sağlık kurulu raporunu sorun özel hastane oluyor mu falan diye
-
@ekonomistik aramadılar henüz
-
Katılım uzman yardımcısı ne iş yapar ? Firmaları gezip ikna etme işleri filan mı yoksa banka içinde masa başında iş mi yapar