2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@eray123 ikisi de hocam
-
Uzman yardımcıları genelde binanın çatısında çalışırlar, çatıda duvar boyası sıvası vs gelmişse o işleri yaparlar
-
@ekonomistik belli olmaz onu da isteyebilirler
-
@birmuhendis Hocam, yazıda17-21 arası Ankara'da deniyordu eğitim için o yüzden ev sahibimi bile arayıp 24ünde çıkacağım demiştim. Teknoloji tarafı da dahil tüm bölümler için eğitim marta kadar ankarada mı olacakmış kesin mi bu? Ona göre ev sahibimi tekrar aramam gerekecek. Ziraati arıyorum meşgul çalıyor hep
-
@catology hocam geçen sene teknoloji bölümü 1 haftalık eğitimden sonra istanbula donus yapmış.Yanı bölümlere göre eğitim süresi farklılık gösterebilir ik ile iletişime gecmenizi öneririm.
-
@atlantis teşekkür ederim hocam, ik toplantıdaymış sabahtan beri ulaşamadım, bilgi alınca yazarım diğer arkadaşlar da bilgilenir
-
@catology Teknolojinin Ankaradaki eğitim süreci bir haftaymış aradım öyle söylediler.
-
Dostlar izmir katılım 1.yedek için umut var mı dersiniz, yok mu olumlu/olumsuz fikir sahibi bi arkadaş:)
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Kazanamayanlara rabbim inşallah daha güzel fırsatlar nasip eder, herkesin emeğinin karşılığını verir. Allah rızası için eğitim whatsapp grubu kurun lütfen :))
-
@kingkong bi arkadaşım geçen sene ziraat sigorta emeklilikte 1.yedekti hala aranmamış ama ziraat sigorta bu sınavda alım yapmadığı için hakkı devam ediyormuş.. İnşallah size tez elden dönüş yaparlar:)
-
@böşra aynen. Çokça söz edildi wp grubundan ama kimse ilgilenmedi. Ben kuruyorum o zaman isteyen mesaj atsın alayım arkadaşlar. Yada kuran varsa söylesin
-
@ekonomistik hocam yukarıda yedekler ve elenenler servis için çağırılacak olanlar olacaktı demişsiniz kesin mi bu bilgi
-
@isfhk kesinlik yok ama yüksek ihtimalle alınacak
-
@ekonomistik inşallah alınır ya
-
Hocalarım. Ziraat katılım eğitim grubu kuruldu. Gelmek isteyen mesaj atabilir
-
@ekonomistik ayy bende gelmek istiyorum
-
@ekonomistik inşallah alınır hocam sağolun
-
Arkadaşlar egitim surecinde ne kadar maas veriyorlar?
Ve ilk sene İstanbul icin tazminat veriyorlar mi? -
Bankadan tebrik telefonu alan oldu mu?
-
Burdan wp grubu paylaşmak yasak değil mi. Paylaşamıyoruz galiba