2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Anlaşmalı olduğu bir kurum felan olabilir belki de ordan hallediliyordur ne bileyim en azından eskiden calıstığım kurumda öyleydi.
-
@ekonomistik istenilen belgeler açıklandı mı? Edilir hocam mutlaka
-
sağlık raporunun içeriğini bilsek en azından ona göre hareket ederdik.
-
Maaş konusunda çok şey döndü. Çalışanlarda da bi saklama durumu var. Allah aşkına istanbul dışında başlayan biri net ne kadar aldığını buraya yazsın. Emin olalım artık.
-
@cagii daha arıycaklar bizi mail teyidi için ondan sonra verecekler listeyi. Ben istanbulda rapor veren bir yer biliyorum 1 günde çıkarıyor 90 tl birde.
-
Brn ankaradayim hocam, burda da var o tip yerler
-
@cagii ucuza kapatalım ya hem beklemeyelim. Kabul ederler inşallah
-
@ekonomistik ederler hocam merak etmeyin devletten zor o iş
-
Belgeler açıklandı mı? Herkes birden sağlık raporu sormaya başlamış?
-
Arkadaslar bilgilendirme aramalari basladi beni az once aradilar tlfnunuza bakalak olun
-
@frederick-taylor hangi numaradan aradılar ?
-
@walterbishop 0 312 584 20 00
-
Bekleyip göreceğiz ne bilgilendirmesi yapacaklar bakalım.
-
@frederick-taylor ne dediler hocam?
-
@frederick-taylor merhaba, teşekkürler bilgi için, Ankara’da mı devam edecekmiş sınıf içi eğitim
-
@elleeko aynen hocam egitim ankarada
-
@onrbl_ bilgileri teyit ettiler konaklama iletisim bilgileri vs
-
@frederick-taylor kaç ay sürecekmiş toplamda, o zaman 1 haftadan fazla kalacakmış gibi hazırlıklı gitmek lazım , sanırım siz arandığınız için şimdilik sorularla sıkıyoruz, kusura bakmayın
-
@elleeko hocam calisacagimiz birimler ne zaman belli olur sorabilir misiniz? Beni aradilar da onu sormaya unuttum arıyorum meşgul
-
@elleeko bir kaç ay sürecek denildi bana ikametgahi ankara da olanlara konaklama saglamiyorlar genellikle günlük kiyafet olacakmış ama resmi kıyafet giyilmesi gereken durum da olacak denildi