2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@felix-felicis acaba bukez geçti mi mülakatı
-
@selda0555 bilemiyorum. Görüştüğüm biri değil. Mülakat için beklerken konuşmuştuk orda geçen sene elendiğini söylemişti
-
@selda0555
aradığınız kişi bu arkadaş @gameover
geçen sene yedeklere kalmış bu yıl asil olmuş. -
@selda0555 benim bu yıl da olmadı.
-
Benim gecen sene olumsuzdu bu sene 5. yedekteyim.Direk olumsuz olarak gelmedi duruma göre belli olacak.
-
Tşekkurler arkadaslar. Seneye tekrar denemek için umut var öyleyse.
-
@jkeynes Geçen sene kaçıncı yedekmişte sıra gelmemiş?
-
@bluephantom 14 sanırım
-
Mülakatın ilk günü bir tane yönetici geldi bekleme salonuna. Arkadaşının oğluna referans olmuş belli ki. Çocuk elini öptükten ve hal hatır konuşmasından sonra "Sen gir mülakata şaaptık" dedi devamını getirmedi benim baktığımı görünce sonra gitti.
Naptınız genç? Şaaptınız mı? Genel müdürlükte hazinede yerini şaapmışsınızdır. -
arkadaşlar geçen sene başlayan tanıdığı olanlar bilenler acaba eğitimden sonra şube ya da genel müdürlük mü nasıl belli oluyo ya da hangi şube hangi birim falan nasıl belirleniyo eğitimden sonra sınav gibi bir şey mi var ya da kurayla mı bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
-
@onuktekin ben de gordum yuh dedim ya 100 kisilik alimda bile yapiyorlar hic mi kendine guven yok!
-
Arkadaşlar eğitim sürecinde maaş alicaz mi? Alacaksan normal çalışan maaşı tutarında mi yoksa daha az mı alacağız bilen var mı?
-
@roadrunner insan biraz utanır çekinir değil mi? Çocuk utandı ama "amcası" inanılmaz rahattı. Ziraatte işler böyle yürüyor demek ki. Herkesin önünde benim yanıbaşımda açık açık söyledi adam. Bu kadar rahatlık da olmasın Allah aşkına! Tamam yapıyorsun da gözümüze sokma!
-
@onuktekin ama yaptıkları hak yemek eğer o kişi dediğiniz gibi yapmış ise olumlu sonuç almış ise hakkına girdiği kişinin hakkı illaki çıkar aldığı para ona huzur vermez ve vermesinde zaten
-
@mfa6306 evet maaş veriliyor dediler bana orda çalışan biri söylemişti
-
@2577 60 puanla ziraat teknolojiye alınan oldu evet farklı bir bankada çalışıyordu hatta tecrübe sebebi ile büyük bir ihtimal
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Mülakatın ilk günü bir tane yönetici geldi bekleme salonuna. Arkadaşının oğluna referans olmuş belli ki. Çocuk elini öptükten ve hal hatır konuşmasından sonra "Sen gir mülakata şaaptık" dedi devamını getirmedi benim baktığımı görünce sonra gitti.
Naptınız genç? Şaaptınız mı? Genel müdürlükte hazinede yerini şaapmışsınızdır.Yazıkları olsun bunu yapanlara. Hakkımız onlardan sorulur elbet.
-
@emrcnr öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler. Biraz uzun olacak sanırım ama belki faydalı olur . Ben tanıtma kısmında isim, doğum ,memleket, yaşadığım yer ve okul bilgilerimden sonra önce sustum sonra bir şey sormadan öylece yüzüme baktılar bende başladım anlatmaya özellikle mezuniyet sonrası 4 yılımdan verdiğim emeklerden ,3 yıl evde çalışmalarıma devam ettiğimden ve uzman yar. gibi kariyer mesleği olan bir unvanın tek isteğim olmasından bahsettim.Maddi ve manevi çok yorulduğum bir dönemdeydim artık ki kazandığım haberini aldım ve şu an burada olmak bile benim için gerçekten çok mutluluk verici dedim. onlar sormadan başka bir şehir benim dönüm noktam olacak şu an ki şehrimi seviyorum elbette ama bu benim hayalim ve tek önceliğim de işim olacak dedim .Yani açıkcası uzun uzun bu işe çok ihtiyacım var cümleleri kurdum . Biri çok iyimserdi biri yüzüme bile bakmadı diğeri ara ara girdi konuşmaya .Bazı sorularda gevelesemde hep gülümseyerek konuştum .Yüzüme bakmayan sonlarına doğru bi kaç soru sordu katılımla alakalı verdiğim bir cevaba sert bi yanıt verdi ona da ben o şekilde okudum haberlerinde efendim diyerek yine gülümseyerek cevap verdim.Çıkarken teşekkür edip iyi günler diyerek çıktım. özetle pozitif olup ,geleceğe yönelik öz güvenli şeyler söyleyip ,gerçekten istediğimi karşıya ifade etmeye çalıştım.
Siz de en kısa zamanda istediğiniz işlere hayırlısıyla kavuşun inşallah. -
@bdemirr Hayırlı olsun hocam. Tavsiyeleriniz için teşekkürler . İstek kısmında çok haklısınız. Ben çok istekli olduğumu gösteremediğimi düşünüyorum. Banka konusunda şüphelerim vardı yansıttım herhalde. İngilizceniz nasıl peki yds var mı?
-
Arkadaşlar Anadolu şehirlerinden tercih edip yedek olan var mı?