2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Görev yerlerimizi ne zaman öğrenicez acaba mailde yazacak mı
-
@ekonomistik aynen hocam.
-
@ebit tebrik telefonu derken hocam? Eğitimle ilgili bilgilendirme telefonu mu kastettiğiniz?
-
@elleeko eğitim sonu diye biliyorum ama neye göre belirleniyor onu bilmiyorum.
-
Bence görev yeri eğitim sonu olmaz ilk haftanın sonunda olur. Yoksa eğitimden sonra uzun bir ev tutma süresi vermesi gerekir ki bunu banka istemez.
-
Ziraat için Wp kuruldu mu kurulduysa msj atar misiniz yoksa mesaj atın kurayım arkadaşlar
-
@istanbul3490 hocam böyle bir paltform varken sizi wp kurmaya iten sebep nedir?
-
@wilsonrules evet. Ne yapmamiz gerektigini hangi evraklarin gerektigini bize arayip soyleyeceklerdir
-
@evandro hocam buralar genelde ikcılar tarafından takip ediliyor. Belli bir aşamadan sonra burda konululmasa daha iyi diye düşünüyorum
-
@ekonomistik hocam burada senin ne telefonunu biliyorlar ne kimliğini biliyorlar ancak o atılan wp davet koduna onlarda tıklayıp gruba dahil olabiliyor. Üstelik herkesin kimliği numarası her şeyi açık durumda. Sizce daha mo güvenli?
-
@evandro hocam güvenli veya değil burada katılım finans ziraat hepsi olduğu için karışıyor herkesin süreç özellikle bundan sonra farklılaşıyor bir de wp ve burası cevaplanma hızı konusunda farklı tabi
-
@istanbul3490 her biri için ayrı bir başlık açabilirsiniz. Hız konusuna gelince çok bir fark olduğunu sanmıyorum. Diğer arkadaşın bahsettiği konu gücenliği de yabana armayın ik personeli için wp ve sosyal medya iyi bir araç.
-
Bana evraklar icin gerekli mail geldi simdi arkadaslar muhendislik idari kisim marta kdrmis egitim
-
düzenlenmiştir.
-
@elfcik525 hocam engel sebebi biliyor musunuz bilmediğimden engellemendim.
-
bilmiyordum ki iyi yapmışsınız teşekkürler
-
Gerekli tetkikler yapılıp ardından iş yeri hekimine tetkik sonuçları ile gidip muayene olmak gerekiyor. Tetkikler özel hastanelerden yapılabilir iş yeri hekiminden sordum
-
Arkadaşlar Ankara icin guvenparktaki özyakaya tıp merkezinden tetkiklerinizi yaptirabilirsiniz , aradım toplam 215 tl , tel 0312 417 85 85
-
@istanbul3490 biz sadece tetkikleri götürcez raporu işyeri hekimi vercek dimi hocam ben öyle anladım hastaneden rapor almıyoruz o zaman
-
@unefille yok almıyoruz ben de öyle anladım