2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@ekonomistik genetik değil. Bi akrabamdan kan yoluyla bulaştı
-
@roadrunner teyit için arayan kişi çok hızlı konuştu soramadık, aramadım da sonra bi daha
-
@glzkermn aile hekiminden gerekli tetkikleri yaptırıp iş yeri hekimine gideceğiz, heyet raporu olsaydı en az 5 doktor imzalı vs deniyor ve daha kapsamlı testler oluyor , kbb göz muayenesi vs , burda istenen testler aile hekiminden de yapılabilir
-
@kanderaa biz bilemeyiz hocam boş yere strese girmeyin doktora sorun bu testler nerde işe başlarsanız istenen temel testler herkesin bütün sonuçları muntazam çıkamaz öyle olsa kimse işe giremezdi
-
@unefille rahatlattınz hocam çok sağolun. Önemli olan Ankara da onaylayacak olan doktor, kimse sıkıntı olmaz diyor ama insan içinde Bi kurt olur
-
@elleeko çok teşekkür ederim
-
Arkadaşlar ziraat katılım kazananlardan aranan oldu mu acaba??
-
Sizden istenen testler ne ki ya herkes çok şeyden bahsediliyor benden sadece akciğer testi istendiği yazıyor.
-
Arkadaşlar rotasyon oluyor mu? İstanbul'dan ank.ya geçebiliyor muyuz?
-
@mtalasl evet aradılar 2 aydan fazla eğitim olacakmış Ankara da olacak bunları söyledi
-
@mtalasl bende konuştum bugün,bana da 2,5 - 3 ay sürebilir dendi.Mail gelecek hafta gelirmiş. İstanbul için de görev yerlerimiz belliymiş ama onu eğitim zamanı öğrenebilecekmişiz.
-
@eray123 teşekkürler bi beni aramadılar her halde️
-
@bdemirr teşekkürler ben hala bir arama almadım da onun için sormuştum
-
Slm, tetkik sonuclarini alip isyeri hekimine muayene olan arkadasimiz oldu mu?
Bu konudaki tecrubelerini paylasan olursa cok iyi olur. -
Arkadaşlar aile hekimine sordum stres yapcak bi durum yokmuş muayenede önemli olan uzuv kaybı veya yatalak olup olmama sorun oluyomuş onun dışında çok kısa sürüyomuş muayene.Bence özelde yaptır dedi hepsinin sonucu aynı yerden alırsın dedi akciğer grafisi için tekrar uğraşma dedi.
-
Arkadaşlar katılımda olup kazanıp gitmeyecek olan var mı ? Ya da aranipta gelmeyecegini söyleyen oldu mu
-
Katılım için Ankara da ki kurum doktoru onaylama işlemi olmayacak dendi bana. Kendi ilimizde tam teşekküllü devlet hastanesi nden sağlık raporu alınacak dendi
-
Devlet hastanesinden alınan rapor illa kurul raporu mu oluyor? Hastanede tek bir doktordan alabiliyor muyuz?
-
Arkadaşlar askerlik bilgisi belgesinin aslı isteniyor. Şubeden mi almamız gerekiyor? E devlet yazıyor ama sanırım o kopyası için
-
Ben o maddeyi okuyunca, e-devletten alinacak belgenin muteber sayilacagini anliyorum.