2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Arkadaşlar anladığım kadarıyla ister kurum doktorundan para ödeyerek, ister devlet hastanesinden yaptırabileceğiz tetkikleri. Ben katılım için arandığımda devlet hastanesi veya bir devlet üniversitesi hastanesinden yaptırabileceğimiz söylendi. Sorun şu ki, devletten aldığımız sonuçları kurum doktoruna göstermemize gerek var mı?
-
@mhmtclk Katılım için mail gelmedi o yüzden ayrıntıları bilmiyoruz. Sadece tam teşekküllü devlet hastanesinden sağlık raporu istendiğini biliyoruz. Ben bugün İstanbul'da bir devlet hastanesinden aldım. İki yüz lira aldılar.
-
@cagii ben de orada yaptırdım her şeyi. Kan grubu dahil 185 tl ödedim siz niye 215 tl veriyorsunuz onu anlamadım. Benim test sonuçlarım çıktı üstüne muayenemi de oldum. İşlemim bitti yani
-
@canowar valla bilemiyorum hocam, listeyi verdim öyle çıktı.
-
Ziraat Katılım için idari de olduğu gibi belli başlı tetkikler istemiyorlar sanırım. Devlet hastanesine gidip direkt sağlık kuruluna mı gireceğiz şimdi? detaylı bilgisi olan var mı? yoksa mail gelene kadar sağlık raporunu zor alacağız.
-
@antoniogramsci siz katılımda mısınız ?
-
@cagii ben de Mühendislikten girdim istirake girmedim direkt ziraate girdim bi sikinti olmasın. Benim islemim bitti ama
-
@canowar ben de yarın sabah gidecem bugünden randevu icin aradım listedeki tetkikler tam olarak 215 tl tutuyormuş eğer sizin tahlil sonucunuz varsa önceden yaptirdiginiz onu düşüp tekrar hesaplama yapıyoruz dedi
-
@futureguy Evet
-
@roadrunner benim önceden bi tahlil sonucum yok ki yarın gittiginizde lütfen fatura isteyip bunun fotosunu bana bi atar misiniz rica etsem ?
-
@antoniogramsci hocam mail gelmeden nasıl rapor aldınız ? Ekstra bir tektik isterlerse ne yapacaksınız ?
-
Arkadaşlar Ocak’ta ikramiye alacak mıyız ? Bu önemli bir konu.Gerçekten bilgisi olan paylaşabilir mi ?
-
@xxhamyel duyduğum bir konu olarak. Aralığın sonuna kadar 14gunluk maaş ve ocak ayın da çift maaş yatacak
-
@onrbl_ evet sağlık kurulu,aramada söylemişlerdi
-
@hysteresis ben bugün gittim heyet raporu almak için umarım aldıktan sonra mailde farklı şeyler istemezler.
-
@onrbl_ aramada öyle söylemişlerdi ek olarak başka bir şey isteyeceklerini düşünmüyorum
-
@hysteresis inşallah hocam
-
@futureguy Arkadaşlar mailin gelmesini beklemeyin artık bir hafta kaldı. Rapor bazı hastanelerde aynı gün çıkıyor bazılarında bir haftada. Bu yüzden riske atmayın bence. Tam teşekküllü rapor istiyorlar. Hastaneye gittiğinizde bunu söylüyorsunuz gerekeni onlar söylüyor zaten.
-
Herkese slm bankacilik okulunun konaklama imkanlari hakkinda bilgi sahibi olan var mi acaba? Ornegin utu, camasir makinesi vb. ihtiyaclarimiz karsilanacak mi, odalar tek kisilik mi, bilgisayar-internet olacak mi, ne dersiniz???
-
@hsan Güzel soru hocam. İnternette araştırdım ama ben de bir bilgi bulamadım. Halihazırda çalışan birinden öğrensek ne güzel olur