2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@hsan ütü-çamaşır makinesi var, odalar çift kişilik, Wİ-Fİ var, PC yok.
-
@silverface cvbiniz icin cok tesekkurler, bankacilik okulu hakkinda aklima gelmeyen ama sizin onemli gordugunuz baska hususlar varsa paylasmaniz hazirliklarimiz bakimindan cok yararli olacaktir.
Ornegin, okul katilimcilara gezi vb sosyal programlarla desteklenmis bir egitim mi verecek? Haftasonu egitim oluyor muymus?
-
@hsan Hafta sonu eğitim olmuyormuş, hafta içi dörtte bitiyormuş hocam.
-
@silverface teşekkürler yanıtınız için, mini buzdolabı var mı acaba bu arada kurum hekimine giden oldu mu tahlil sonuçlarıyla? ben maslaktakine gidicem haftaya. Tahlilleri bugün sağlık ocağında yaptırdım.
-
@antoniogramsci kaçta başlıyormuş peki bilginiz var mı?
-
katılım için mailde resmi kıyafet yazıyor ancak smart casual olmuyor mu giysi konusunda arayan var mı?
-
@keynesmaynard Bi arkadaş sormuş. İlk gün ve bazı günlerde takım onun dışındaki günlerde smart casual (Türkçeye çevirelim bence şunu) giyinebiliyormuşuz.
-
bir arkadaş mail atmış smart casual giyilebilir mi diye
Eğitim esnasında ise resmi kıyafet geçerli olacaktır.
Saygılarımla,Nazif Cebeci
Cevap olarak da böyle bir şey almış da ondan sormuştum teşekkürler.
-
@bbfacedasz İş saati şeklindedir heralde.
-
@keynesmaynard ben insan kaynakları ile görüştüm. Bazı günler bankamızdan önemli kişiler katılacak, o günler resmi kıyafet giyilecek, eğitim esnasında size o günleri belirtirler zaten dedi. Onun dışında smart casual (bir arkadaş çeviri istemiş: yarı serbest iş kıyafeti) şeklinde giyim uygun olacak dedi. Bankanın giyim yardımı olmayacakmış bu arada (katılım).
-
@mhmtclk, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@keynesmaynard ben insan kaynakları ile görüştüm. Bazı günler bankamızdan önemli kişiler katılacak, o günler resmi kıyafet giyilecek, eğitim esnasında size o günleri belirtirler zaten dedi. Onun dışında smart casual (bir arkadaş çeviri istemiş: yarı serbest iş kıyafeti) şeklinde giyim uygun olacak dedi. Bankanın giyim yardımı olmayacakmış bu arada (katılım).
Foursquare de daha önce katılan arkadaşların fotoğrafları var. Çoğunlukla casual gibiler.
-
İş sözleşmesi ilk gün mü imzalanır eğitim bitince mi ?
-
@eray123 ilk gün olacağını düşünüyorum, çünkü egitim esnasında baska bir iş icin ayrılanlar olması durumunda banka egitim,otel parası vs. hak iddaa edemez.
-
@cagii Eğitim esnasında ayrılan var mı? Hak iddia ediliyor mu?
-
@cagii 16 aralık pazar imza
-
@antoniogramsci bi arkadaşım baska bir yerin mulakati olumlu sonuçlanınca ayrılmıştı, otel parası vs geri vermisti diye hatırlıyorum.
-
@cagii ne kadar tutmuştu
-
@firunze valla o konuda bilgim yok hocam pek görüştüğüm biri değildi laf arasında duymustum, ama öyle fazla bisey değildir zaten bir anda değil taksit falan yapıyorlar diye biliyorum, yani umarım öyledir
-
Arkadaşlar bugün sonuçlarımı alıp işyeri hekimine gittim. Yerleri ankarada ziraat genel müdürlüğü istanbulda ise mülakat olduğumuz binanın yanı. Sağlık geçmişinzi ve sonuçları kayda geçiyolar. Ziraat bankasında sicil numaranız bile hazır işyeri hekimi size söylüyor stres yapmayın.ziraat idari için yazdım bu mesajı.
-
@rash Hocam işyeri hekiminde herhangi bir yoğunluk oluyor mu siz randevu alıp mi gittiniz?