2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@872 Hocam, kesin olmamakla birlikte Vakıfbank'da çalışan bir arkadaşım bu yıl ilanın büyük ihtimal gelmeyeceğini söyledi. Halkbank'da çalışan arkadaşım ise önceki yıllarda ciddi alım yapıldığını o yüzden bu yıl muhtemelen gelmeyeceğini belirtti.
-
@bluephantom tamamdır hocam teşekkürler.
-
@hayalefza ben varım
-
@872 12 aya vurunca ilk sene için sadece geçerli olmak şartıyla kira yardımı -dil ikramiyeler falan filan ocak zammıyla (biliyorsunuz Ziraat sözleşme gereği tüfenin 2 puan fazlasıyla artış yapar ) ortalama yıllığı aya vurunca her şey 5000-5500 bandında olur.Bizzat çalışan akrabam ondan öğrendim tabi bu 2019 için ,bir sene geçince Aralık’ta ekstra olarak temettü hakkı da gelecek (genelde 2 maaş oluyor )
-
@xxhamyel hocam ziraat katılım uzman yardımcılığı maaş nasıldır acaba bilginiz var mı?
-
@abcdefg aynıdır kardeş sadece para finans gruplarında çalışanlara iş yoğunluğu nedeniyle 50 tl brüt fazla verilir aylık o kadar.Ayrıca sözleşme gereği ikramiyeyi net değil brüt alıyoruz.Ben mülakatta karşılaşmıştım bi çocuk hem mülakata gelmiş hem de kötülüyor yok 3000 tl alıyorlar yok bilmem ne yok her gün gece yarılarına kadar çalışıyorlar bunlar yalan arkadaşlar ortalama 5000-5500 civarı olur aylık ortalama sonra dedim o çocuğa madem öyle gelmeseydin niye geldin böyle insanlar haset ve kıskanç insanlar siz 12 aylık alındığınız paraya bakın hele ilk sene geçsin o zaman daha keyifli olacak.
-
Diğer taraftan arkadaşlar en önemlisi şu ki özel hastaneler size ve ailenize ücretsiz tüm tedaviler ücretsix insanlar milyarlar dökerken siz 5 kuruş ödemeyeceksiniz.Akrabam yönetmen yardımcısı amca kalpten ameliyat oldu Acıbadem’de 45 bin tl tutmuş 5 kuruş ödemediler.Bunun da farkında olun
-
@xxhamyel hocam teşekkürler cevabınız için. Bende başka kimselerden ögrendigim kadar 2018 icin konustular tabi onlar ortalama 4500 olur denildi 2019 da farkli olur haliyle.
-
@xxhamyel diğer konular neyse de sağlık meselesini bir lütufmuş gibi sunmanız yanlış. yönetmen yardımcısı amcanızın 15 yıllık tecrübesi varsa onca yıldır kestikleri primleri net bugünkü değere getirirseniz 15 yılda 45 bin liradan çok daha fazlasını yatırdığını göreceksiniz.
-
@xxhamyel Hocam brut ikramiyeyi sadece katılım mı alıyor idari bölüm de alıyor mu
-
@enesskaya lutuf olmasa da kamuyla kiyaslayinca cok onemli bir avantaj, goz ardi etmemek lazim.
-
@enesskaya 7 yıldır çalışıyor amcam değil ablam ablamın babası.Senin aileni anneni babanı kapsıyor bu.Ayrıca tek sefer gitmiyorsun sürekli gidiyorsun her zaman sen kardasın
-
@hsan aynen Hocam bu nimetin farkında olmuyor çoğu kişi benim Hocam profesör üniversitede özel hasteneye gitti ortopedi için muayene olmak anacıyla 300 tl para istemişler geri dönmüş yakınıp duruyordu bu durumdan
-
@atlantis hepsi arkadaşlar tabiki
-
Arkadaşlar bölge yönetici maaşı merak edenler için 30 bin tl civarı bizzat öğrendim her şey yolunda giderse 13 yıla olursunuz
-
@xxhamyel aileye de ücretsiz olduğuna eminmisin
-
@xxhamyel Kusura bakmayın da siz bu işi pek bir abartıyorsunuz! Benim arkadaşım var Ziraat'te şu an idari bölümde 2970 net olarak alıyor aylık. Vergi dilimi girdiğinde net olarak 2500 liraya kadar düştüğü oluyor. Sizin dediğiniz yıllık ortalama dil tazminatı vs. eklenmiş hali. İnsanlar işsizlikten bankalara girmek istiyorlar bayıldıklarından değil. Anlaşılan siz yeni mezunsunuz(umarım en kısa zamanda gönlünüzdeki yere yerleşirsiniz) ancak ülkenin durumu ortadayken böyle bol keseden atmak realizme pek uymuyor. Katılım idari ve yatırım/portföye göre fazla alıyor hükümet desteklediği için.
-
@xxhamyel Doğru! Memleketimizde çok bölge olduğu için. Herkes olur zaten! Girenleri de böyle kandırıyorlar. Şu an sürün birkaç yıl içinde multi milyardersin!
-
silinmiştir
-
silinmiştir