2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@atlantis daha 1 hafta olduğu için tek ben vardım. Gitmeden önce aradım şu gün ve saatte gelebilirsiniz dediler. İsmimi alıp randevu ayarlamadılar.
-
@rash teşekkür ederim Hocam
-
Arkadaşlar göreve yeni başlayan bir uzman yardımcısının ortalama net maaşı ne kadar acaba?
-
arkadaşlar eğitim esnasında ayrılmamızda bir sıkıntı oluyor mu? şu anda askerdeyim imkanlarım kısıtlı yardımcı olursanız sevinirim. Sözleşmede herhangi bir tazminat maddesi var mı?
-
@tostsos tazminat almıyor diye biliyorum ziraat bankası
-
@walrass06 elimizi kolumuzu sallayarak istifa etmemize de müsaade etmezler herhalde caydırıcı bir madde vardır sözleşmede diye tahmin ediyorum sizce de yok mudur?
-
@tostsos hocam sadece eğitim masraflarını ödersin
-
@walrass06 başladım 2 hafta sonra bıraktım diyelim kalacak yer + yemek + eğitim masrafı ne kadar olur hocam sizce?
-
@tostsos başka bir sınav mi aciklanacak neden bırakmayi düşünüyorsunuz
-
@tostsos Madem bırakmaya bu kadar heveslisiniz, bir an önce ayrılacaksınız neden işi kabul ediyorsunuz da bir kişinin (belki de) hayallerine engel oluyorsunuz?? Verecekleri iki kuruş bu kadar mı önemli olacak sizin için?
-
@987321 başka bir mülakat bekliyormuş arkadaş olursa bırakacak belli değil birşey
-
@987321 kimsenin avukati degilim ama bu arkadasin kimsenin hayalleriyle oynadigini da dusunmuyorum, mevzuyu dramatize etmeyelim zira istifasi halinde yedeklerdeki arkadaslarimizin onu acilacaktir.
-
İzmirden kazanan kaç kişi var acaba?
-
@987321 afedersin de sana mı kaldı çapsız. Benim bu sınavları ne şartlarda, ne zorluklarla kazandığımı biliyor musun da boşboş yorum yapıyorsun? Elbette daha iyisini istemek benim en büyük hakkım ve bunu sorgulamak senin haddin değil. Kimsenin hakkına girdiğim yok, bu sınavları ben çalışıp kazandım kaldı ki mülakatım erken açıklanırsa evrak teslimine gitmeyeceğim.
-
@palamut evet hocam başka bir kurum var yakın zamanda açıklanacak diyorlardı o yüzden sormuştum.
-
Ziraat müfettiş yrd hakkında duyumu olan var mı en son 2015’te yapmış. 4 yıl olacak yakında açma şansları var mı?
-
@tostsos Siz çevrenize karşı seviyeli ve saygılı olmayı öğrenin bence iş güçten önce. Hiçbir hakaret olmayan yoruma böyle bir cevap. Bravo
-
@gariban-guy İmkansız demeyeyim ama milyonda bir ihtimal. Zira ihtiyaç duymuyorlar. Zaten bankaların daralmaya gittikleri bir dönemde en yüksek maliyetli istihdam kalemidir teftiş. Velhasıl beklemeyin derim gelmez.
-
@bluephantom peki vakıfbank ve halkbank için genel anlamda ne düşünüyorsunuz hocam. Yani uzmanlık yada müfettişlik icin
-
@987321 Ben size haketmediğiniz bir şey söylemedim. Siz öncelikle tanımadığınız insanlara çirkin ithamlarda bulunmamayı öğrenin. Ben durduk yere kimseyle polemiğe girmiyorum sizinle de daha fazla tartışmayacağım. İnsanlar buraya ilanla ilgili fikir alışverişi yapmak için geliyorlar zira burası bir forum sitesi ve mantığı budur. Benim yaptığım da bundan farklı bir şey değildi. Daha fazla amacından saptırmak istemiyorum. Benimle daha fazla polemiğe girmezseniz sevinirim.