2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
E devlette iki defa askerlik belgesi olusturmayalim diye kopyasi olur demisler saniyorum.
-
@enesskaya sağlık kurulu raporu için tam tesşekküllü devlet hastanesinden randevu aliyoruz ve raporu tek bi doktor vermiyor kan tahlili yaptırıyoruz, kbb psikiyatr vs doktorlarının tek tek imzaları oluyor ve 200 lira vererek aliyoruz bu raporu
-
@rash bildiğim kadarıyla raporu tam teşekküllü devlet hastanesinden alıyoruz
-
@hysteresis tam teşekküllü derken her devlet hastanesi olmuyor mu? Nereden bileceğiz teşekkülünü yav
-
@antoniogramsci mrhs den sağlık kurulu için randevunu alabiliyorsan öyledir
-
Arkadaşlar bu devlet hastanesi olayı katılıma mı özgü? Ben ana ziraatteyim de gelen mailde devlet hastanesi falan yazmiyor o yuzden ben de özelden yaptıracağım ancak siz yazinca aklıma takıldı.
-
@cagii Arkadaşlar katılım için ik nın böyle söylediğini söylediler ama ana ziraatte istenmeyip katılımda neden isteniyor anlamış değilim. Sürede kısıtlı devlet hastanelerinde cebelleşip durucaz şimdi
-
@antoniogramsci anladım hocam ben de anlam veremedim dedim acaba bir sey mi kaçırdım.
-
@hysteresis, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
let hastanesinden alıyoruz
ziraat uzmanlık için gelen mailde öyle bir şey yazmıyor, aile hekimine de sordum sorun olmaz dedi.
-
Ziraat katılım için mail alan var mı arkadaşlar
-
Ziraat katılım için henüz mail gelmedi. Bugün gelir mi acaba ?
-
Merhabalar,
Ziraat Finans için bu tetkikler var ya bunları devlet hastanesinde yaptırmak istersek hangi bölümden randevu alacağız. Bir de özelde yaptıran var mı ortalama kaç tl tutuyor ? -
@birmuhendis mrhs sağlık kurulundan randevu alınıyor,devlet hastanesinde 200 lira
-
@hysteresis kurulluk iş yok ki hocam. sonuçları alıp işyeri hekimine gideceğiz zaten.
-
@birmuhendis katılım için tam teşekküllü devlet hastanesinden heyet raporu istediler,onun için de kbb göz psikiyatr noroloji dahiliye doktorları tek tek gezip muayene olunuyor
-
Ziraat idarinin tetkiklerini Ankara'da yaptıracak olan arkadaşlar hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsunuz?
-
@roadrunner ben özel özkaya tıp merkezinden yaptırdım, devletle uğraşmak istemedim açıkçası.
-
@cagii aynı gün çıktı mı hocam sonuç. Kaç lira tuttu bir de işyeri hekimlerine bir ücret ödediniz mi
-
@birmuhendis toplam 215 tl, bu sabah yaptırdım kan hariç hepsi çıktı,kan 2 gün sonra çıkacak çarşamba alacağım sonuçları. Paranın tamamını orada 2. Katta ödüyorsunuz vezneye, fatura karşılığı tabi.
-
İdari de tam tetkiklik bir rapor istenmedi arkadaşlar. Devlette dahiliye bölümüne gidip istenilen şeylerin hepsini yaptıeabiliyorsunuz. Daha sonra bankanın doktoruna o sonuçları götürüp onayı almamız gerekiyor. Tam teşekkül şu bu yok yani