2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
2-3 ay eğitim yazılmış yukarıda da bir hafta eğitim diye belirtmiş banka arkadaşlar farklı bir durum mu var bilmediğimiz
-
@istanbul3490 Bana mülakatta yardımcı olan görevli iki aylık bi eğitimden bahsetmişti. İki ay olur mu bilmiyorum ama 4-5 gün çok az geldi bana.
-
@antoniogramsci duyuruda eğitimin devam edeceği yazıyor ileride ayrıca belirtilecektir diye
-
Son cümle.
Asil olarak belirlenen adayların tümü Bankamızda ve atandıkları şirketlerde 17 Aralık 2018 tarihi itibariyle göreve başlatılacak olup, yine tüm asil adaylar 17-21 Aralık 2018 tarihleri arasında Ziraat Bankası’nın Ankara’da bulunan eğitim merkezinde, Ziraat Finans Grubu Oryantasyon Eğitimine tabi tutulacaklardır. 1 haftalık eğitimin ardından devam edecek sınıf içi ve işbaşı eğitimlerine ilişkin bilgilendirme ayrıca yapılacaktır. -
Arkadaşlar herkese hayırlı olsun. Bende 1. Yedeğim artık bekleyecez sanırım inşallah bize de bir şans verirler.
-
@fufu katilimmi sizin ? bende 1. yedegim nasil oluyo
-
Arkadaşlar bu evraklar nedir yazmamışlar ?Arayan varsa bankayı yazabilir mi ?
-
@edmilson28 ziraat uzman yardımcılığı İstanbul katılım değil.
-
bende ziraat uzman istanbul Allah Allah
-
@ekonomistik evet hocam 16sında belge teslimi için bizzat gitmemiz gerekiyor. 17sinde de oryantasyon için orada olacağız
-
@cagii ben de sizinle aynı durumdayım şu an.Geçen bir iki tecrübeli arkadaşımla konuştum ve Ptt nin calisma ilinin Ankara olması ve KİT olmasi sebebiyle maddi anlamda daha rahat edeceğimi söylediler ancak süreç ve çalışma pozisyonu hakkında bir bilgim olmadığı için ziraate daha sıcak bakıyorum.
-
Ziraat Finans Grubu içerisinde çokça uzman yardımcıılığı var farklı farklı
-
Arkadaşlar yedek ve elenenlerden servise çağırılan olacak denmiş bunun hakkında bilgisi veya öğrenebileceği kimse olan var mı
-
@sümeyye hocam maddiyattan ziyade benimde derdim isin kendisi açıkçası, yani ptt de hiçbir şey belli değil, ilk baslarda sıcak bakıyordum ama dediginiz gibi süreç beni şüpheye düşürdü
-
@isfhk hocam servise çağrılmaz kimse daha önce duymadım görmedim. çağrılırsa yine uzmanlık için çağırılır
-
@hazirlanan tamam hocam yukarda bi arkadaş öyle yazmış başka bilgisi olan var mı diye sormak istedim sağolun
-
@cagii yani yine bu portal üzerinde okumustum sanırım ptt bank gibi bir yapılanmaya gidilecekmis ve alınacak uzmanların orada çalıştırılması ihtimali de varmış ama tabi sadece duyum maalesef.
-
@sümeyye youtube da kamu tv de en son yayınlanan videoya bakarsanız orada 38. Dk ya doğru bu durum söyleniyor, ama tabi kesin bisey yok bu durum da herkesin kafasını karıştırıyor
-
@cagii sürece bakıp ona göre karar vericez artık, en azından ben öyle düşünüyorum, hepimiz için hayırlısı olsun
-
@sümeyye aynen hocam