24 Haziran 2018 Genel Seçimler / Cumhurbaşkanlığı
-
Şu an en doğru sonuç Perinçek'in sonuçları
-
@onuktekin onun sonuçları seçim yasakları kalkmadan önce vermeye başladı zaten kanallar
-
@genclerbirlikli yüzde 0.20 nedir ya
-
Ysk dan gelen ilk verilerde bile bir algi operasyonu var. Ustelik tek sonuc veren ajans AA olmasi da acikcasi hic hos olmadi bu sefer. Ysk nin ilk kez bu secimde uyguladigi degisik kararlar da neyin nesidir böyle !
-
@genclerbirlikli Liberal Demokrat Partinin yokluğunu hissettirmedi bize Gözlerim aramıyor da değil mavi yunusu :))
-
chpnin verilerine göre;
erdoğan 46
ince 40
akşener 7 -
@onuktekin beyaz tenli mavi gözlüm nerde, nerde, nerdesin dost
-
Şu an aa resmen seçerek veriyor çok belli neyse herşey gece belli olur.
-
Eğer denilen gibi AA algı yapıyorsa böyle daha heyecanlı, her an her şey olabilir gibi, vallahi yabancı aksiyon-gerilim dizilerinde bile bu heyecanı yaşamıyorum, hem memur alımı, hem vaatler hem de bu heyecan için keşke 2 yılda bir seçim olsa
-
@genclerbirlikli chp bu verileri neye istinaden düzenliyor hocam ysk sadece aa'ya veri akışı sağlayıp tüm haber kanalları bu verileri referans alıyor nihayetinde,ayriyetten şuan bahsedilen rakamlarla chp nin paylaştığı rakamlar arasında 11 puanlık bir fark var, çok ilginç gerçekten ilerleyen saatlerde bu durum daha da netleşir umarım
-
@sofuoglu chpnin müşahitlerinden gelen ıslak imzalı tutanaklar göreymiş; öyle dedi az önce chp sözcüsü
-
@genclerbirlikli üstad siyasette kimseye güvenmiyorum şahsen, burada da açılan oran % 5, bu %5 neresi o da önemli.
-
Yaa hadi akpartinin sonuçlarına bi yere kadar inanırızda mhp nasıl %13 olur yapma bu kadarınıda AA yaa devlet bahçeli bile şu an şoktadır biz ne ara buralara geldik diye :))
-
@agor tabi hocam o da önemli. benim anlamadığım bir nokta da açılan sandıkta cb %40 ken mv %22. bu fakın sebebi ne
-
@genclerbirlikli öncelikle CB pusulaları okunuyor muhtemelen, müşahit arkadaşlar var da şimdi sayımdalardır soramıyoruz da.
-
@ucanbalon ya AA'dan değilse, MHP o oyu alıyorsa, o daha şaşırtıcı değil mi
-
Anadolu Ajansının Durumu
-
@agor hocam mhp son seçimde barajı zor geçti sonra zaten malum ayrılmalar imkansız bi oran 13
-
@ucanbalon @Agor Devlet Bey'in sonuçlara tepkisi o.O
-
@ucanbalon akıl ona imkansız diyor da seçmen o kadar ilginç ki ne yapacağı belli olmuyor, benim için zaten bu seçimleri ilginç kılan seçmenin kendisi, Türkiye'deki seçmenin eğilimleri gerçekten doğrudan mantık ile ilişkili olmuyor, burada belli bir kesimi kast etmiyorum hepimiz ilginç kararlar veriyoruz seçimlerde, hele ki bu seçimde kararlar iyice ilginçleşti.