24 Haziran 2018 Genel Seçimler / Cumhurbaşkanlığı
-
@genclerbirlikli Açmayın demiyorum ama hobi olarak açın :))
-
@genclerbirlikli kişinin anlattığı karşıdakinin anlayabildiği kadardır, anlama düzeyimiz
-
@paretowilfredo yok biz de bugün manipülasyon yaparız diyorduk saat 15.30'da açtığımız başlıkla
-
@genclerbirlikli İş sende o zaman cancağzım. Takipteyiz
-
@paretowilfredo tamam o zaman açıyorum @agor ben bu iletiden onu anladım
-
şimdi ysk'nın seçim yayını yasağını kaldırmasını beklicez bir de
-
seçime bir kere daha kan bulaştı... Erzurum'da 3 iyi parti mensubu öldürüldü, Allah rahmet eylesin.
-
arkadaşlar anket başlıklarını sildim teknik bir arızadan dolayı. oranları buraya da yazıyorum;
cb anketi için oranlar şöyle;
muharrem ince %43-20 oy
meral akşener %17-8 oy
recep tayyip erdoğan %33-15 oy
selahattin demirtaş %0-0 oy
temel karamollaoğlu %7- 3 oy
doğu perinçek %0- 0 oygenel seçim anketi için oranlar şöyle;
akparti %25- 7 oy
mhp %7- 2 oy
chp %21- 6 oy
iyi parti %43-12 oy
saadet %4-1 oy -
@burcuburcu bu haber dogru mu?
-
@zenginmemur evet hocam malesef doğru.
-
@burcuburcu Allah kahretsin bunun sorumlularını.Seçimin en başından beri özellikle iyi partiyle uğraşılıyor.Ümit Özdağ'a da saldırmışlar.Ne biçim bir toplum olduk böyle.Allah bizi ıslah etsin.
-
AA dışında bir yerden takip etmek isteyenler için bir adres bırakıyorum:
http://sonuc.adilsecim.net/index.html -
@aliveli hocam gercekten cok uzuldum.Demokrasiye kara leke.
-
@onuktekin hocam bir de kraldan çok kralcılar var, onlar işi bu hale getiriyorlar.
-
BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA
Hınıs Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, saat 15.00 sıralarında Karaçoban ilçesi Kopal Mahallesi Kopal İlköğretim Okulu'nda oy kullanma alanında meydana gelen silahlı kasten öldürme, öldürmeye teşebbüs ve silahla kasten yaralama eylemleri ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesinin önüne geçmek amacıyla açıklama yapılması ihtiyacı duyulduğu belirtildi.
Açıklamada, soruşturmaya konu olayın, 5 yıl önce Karayazı ilçesinde "Y" ailesinden bir kadın ile "D" ailesinden bir erkeğin öldürülmesiyle başlayan kan davası yüzünden meydana geldiği ifade edildi.
Y. ailesinin oy kullanmak için Kopal İlköğretim Okulu'na geldiği ve oylarını kullanmalarının ardından D. ailesinden kimliği belirlenemeyen iki kişinin Y. ailesi mensuplarına hakaret ettiği aktarıldı.
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Taraflar arasındaki geçmişin getirdiği husumetin etkisiyle sözlü münakaşa büyüyerek Y.D. isimli kişi, elindeki tabancayla ateş ederek A.Y'yi vurmuş, M.Y. ile henüz kimliği tespit edilemeyen birkaç kişinin silahla karşılık vermesi sonrasında taraflar arasında çatışma çıkmış ve Y. ailesinden dört kişi ile D. ailesinden M.S.D. yaralanmıştır. Bu kişilerden M.S.D. Karayazı İlçe Devlet Hastanesinde, A.Y. ise Karaçoban İlçe Devlet Hastanesinde vefat etmiştir.
Cumhuriyet başsavcılığınca soruşturmaya konunun önemi ve aciliyetinden dolayı derhal soruşturma başlatılmış, olay yerinde gerekli inceleme ve tespit işlemleri için kolluk kuvvetlerine gerekli talimat verilmiştir. Soruşturmanın bizzat yerinde yürütülmesi için cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir.
Soruşturmaya konu menfur olayın 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleriyle bir illiyet bağının bulunmadığı, olayın geçmişe dayalı kan davasının getirdiği etkiyle meydana gelmiş bir adli vaka olduğu anlaşılmıştır."
Hocam rica ederim hemen velvele yaratmayın, evet basında güvenilir değil ama olayın kan davası olduğu söyleniyor, paranoyak gibi hemen her şeyi seçime bağlamayalım
-
@agor hocam bu açıklamaya güvene bilir miyiz? Ben ne savcılık açıklamaları hatırlıyorum aslı astarı olmayan.
-
@burcuburcu yok biliyorum var o ihtimaller de ama haberin sonunu beklemekte fayda var, seçim olayı zaten hassas tedirginlik yaratmamak lazım:)
-
Twitter da gördüm oradaki grafiğe göre açılan sandık yüzde 10 fazla Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52 Muharrem İnce yüzde 26 ymış
-
@tolgahan-ayyıldız uydurmadır hocam geçen seçimdeki oyları yazmışlar.
-
Eksi sözlük çökmüş yoğunluktan