2018 GUY BALIKESİR
-
Pek bir sessiz burası.
-
Kaçla kapatır acaba balıkesir
-
@yea-sbf 80-82
-
@yea-sbf kaç bekliyorsunuz?
-
-
@james-buchanan bende 84 85 gibi bisey bekliyorum kardeş belki 1 2 fazla olabilir. Kaçla kapatır sence
-
@james-buchanan 80 82 kapatirsa baya yüksek degilmi
-
@yea-sbf hocam herkes yüksek yapmış. sizin kesin olur. şimdiden hayırlı olsun. 85'le de kapatabilir. ama siz girersiniz.
-
@yea-sbf, içinde söyledi: 2018 GUY BALIKESİR
@james-buchanan bende 84 85 gibi bisey bekliyorum kardeş belki 1 2 fazla olabilir. Kaçla kapatır sence
benim o kadar yüksek değil. 83 falan bekliyorum. tam sınırda benim. olabilir de olmayabilir de. bakalım nasip.
-
-
@james-buchanan eyvallah kardeş eksik olma temenninden ötürü ama sende girersin ınşaallah çok yüksek kapatmaz diyorlar ama pek çok kimse zor diyor puanlar düşer diyor
-
@yea-sbf sanmıyorum hocam düşük olmaz, bende sınırdayım.
-
@yea-sbf daha önce 80+ kapatan bir çok il oldu. taban 85 bile oldu. 81-82 civarı olur herhalde Balıkesir.
-
@james-buchanan Ben pek anlamıyorum bu işlerden kardeş senin tecrüben varsa doğrudur eyvallah
-
80'ler yüksek puanlar arkadaşlar yapmayın. Çok ekstrem durumlar olmadıkça puanlar 75 civarında kalır.
-
@antimülakat hocam siz daha iyi bilirsiniz.
-
@antimülakat hocam 2015'te yüksek kapatmıştı iller galiba. girmiştim o sınava. ankara 85 istanbul 84'tü.
-
@Obra hocam kaçla kapatır?
-
@james-buchanan ben de 80 üstü kapatır diye düşünüyorum.
-
@obra ben 83-85 arası bekliyorum. inşallah 85'le falan kapatmaz.