2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Merhaba arkadaşlar, merak ettiğim bikaç soru var.
Mülakat komisyonları kimlerden oluşuyor?
Bunların isimleri her sene değişiyor mu? -
Arkadaşlar merhaba yeni kanunla birlikte istisnai memurlular neler ve tüm müşteşarlıklar kalktı mı savunma sanayi ve adalet müşteşarı gibi?
-
@sryaslan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Bunların isimleri her sene değişiyor mu?Hayırdır? Bağlantı mı kuracaksın?
-
@pirinçkimirinçki, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Bunların isimleri her sene değişiyor mu?Hayırdır? Bağlantı mı kuracaksın?
Yok, akrostiş yazacak.
-
@pirinçkimirinçki Aynen, kuracak bağlantılarım var fakat bağlantılarım, nasıl bağlantı kurulacağını bilmiyorlarmış(!)
Yanlış anlama için sorumu genişletiyorum.
Bağlantıyı kuranlar nasıl kuruyor?
Bu mülakatı yapanlar hep aynı kişiler mi?
Eğer aynı kişiler ise bu görevi kötüye kullanmıyorlar mı?
Ne dönüyor kısacası bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?
@Aslan-Reyiz , @mülkiamir -
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ertuğrulbey, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar kaymakamlık ile ilgili kitap çıktı mi alan var mı lütfen yardım edebilir misiniz artık sipariş vermek istiyorum. @Aslan-Reyiz ve @Antimülakat hocam yardım edin size zahmet hangi kitabı alalım.
-Nohutçu kanunname(any idare iyuk) çıktı
-Nohutçu Kaymakamlık kampı çıktı(konu)
-Nohutçu tek anayasa çıktı idare haftaya çıkıyor
-Nohutçu kas soru bankası çıkacak az kaldı
-Themis anayasa baskıya girdi idare çıkmayacak
-Themis (justice) kaymakamlık soru çıkacak matbaaya gönderilmiş
-Kutluay insan hakları konu çıktı
-Kutluay kaymakamlık denemesi çıkacak
-Safa sazak hoca insan hakları konu kitabı çıktı
-Sosyal aygün hocanın idari teşkilat mahalli idareler konu kitabı çıktı
-Metin kaya hocanın anayasa huk idare huk konu kitabı çıktı
-Yüksel bilgili hocanın kaymakamlık özgün ve çıkmış iktisat soru bankası çıktı
-Yüksel hocanın tc ekonomi soru bankası çıktıKutluay hocanın insan hakları özgün soru bankası da çıkmış 500 soruya yakın:)
Link var mı dostum ben bulamadım kitap sitelerinde
-
Kaymakamlık sınavında inkılap tarihi nereden başlıyor nereye kadar gidiyor Ramazan Yetgin'in videoları yeterli olur mu?
-
Themis anayasa ön sipariş nispeten ucuz Kuram kitap sitesinde
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Kaymakamlık sınavında inkılap tarihi nereden başlıyor nereye kadar gidiyor Ramazan Yetgin'in videoları yeterli olur mu?
Orta Asya'dan göç etmemizle başlıyor,2071'de Mars'a yerleşmemize kadar.
İnkılap Tarihi diyor ya,nereden başlayabilir!
:)))) -
@k-k tanzimat dönemininden mi 1. meşrutiyetten mi 2. meşrutiyetten mi başlayacağız onu soruyorum 4 soru için gereksiz konular çalışmayalım
-
@pirinçkimirinçki Aynen, kuracak bağlantılarım var fakat bağlantılarım, nasıl bağlantı kurulacağını bilmiyorlarmış(!)
Yanlış anlama için sorumu genişletiyorum.
Bağlantıyı kuranlar nasıl kuruyor?
Bu mülakatı yapanlar hep aynı kişiler mi?
Eğer aynı kişiler ise bu görevi kötüye kullanmıyorlar mı?
Ne dönüyor kısacası bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?
@Aslan-Reyiz , @mülkiamirsen önce sınavı kazan da sonr agel burda torpıl muhabbetı yap inşallah 0.01 ile kaybedersin alenen gelmıs burda ben nasıl torpıl yaptırıcam dıye soruyor ada
-
@ronin Öncelikle sınava girmiyorum iyi dileklerin için teşekkürler. Araştırma yapacak fırsatım yoktu buraya yazdım. Şimdi araştırdım personel müdürü falan giriyormuş mülakata. Bu yazdıklarımın bu şekilde anlaşılmasına da üzüldüm. Yukarıda ironi yaptım fakat anlaşılmadı sanırım. Meşgul ettiysem kusura bakmayın.
-
@rorschach159 anayasa tarihi ve temel anayasa kuramını çalışıp 2017 değişiklikleri işlenmiş anayasa metnini okumak yeterli olur diye düşünüyorum. yeni kitap almaya gerek yok ki, paranıza yazık.
-
@polisiye-roman ben almıyorum notlarımı güncelledim çok kitap soran vardı faydalansınlar diye
-
yatırım izleme ve koordinasyon başkanlıklarına kamu tüzel kişiliği verildi, gözden kaçırmayın derim. buradan soru gelecekmiş gibi geliyor bana
-
Hakkaten arkadaşlar almayın şu anayasadan kitap ya. Geçen senenin A kadro kaymakamlık kitabı olan varsa temel bilgileri oradan çalışabilirsiniz mesela. Sonra da mis gibi kanun okuyun.
-
@rootofallevil Trablusgarp Savaşı'ndan Hatay'ın anavatana katılmasına kadar olan dönemi kapsıyor. Ramazan Yetgin faydalı olur ama bana göre tek başına yeterli olmayabilir, farklı kaynakları da incelemenizi tavsiye ederim.
-
@sryaslan bir iki saat önce üye olmuşsun sorduğun ilk soru bu. Ne düşünmesini bekliyorsun insanların? Sınava girmeyeceksen neden araştırıyorsun bu konuyu? Tamam inandık kesin girmeyeceksindir sen sınava.
-
@pirinçkimirinçki Allah razı olsun sağ olun Ramazan Yetgin'in yanında tarihin pusulasına da bakarım.
-
@sryaslan Kusura bakılacak bir şey yok. Referanssız kaymakam olabileceğini sanan veya kendisine referans/sağlam referans bulamayan kişilerin sorunuza sinirlenmeleri gayet normal.
Üç kişilik komisyonun ismi belli olan tek üyesi komisyonun başkanlığını da yapmakta olan Personel Genel Müdürü. Diğer iki üye her sınavda değişiyor sanırım.