2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@nebube Gidip sormadan bilemeyiz. Ben iki sınavdır sıkıntı yaşıyorum bu konuda.
-
şu artıvizyon 1200 soru bankası için ned dıyorsunuz .
KAS yarın cıkacak dıolar .
yine bildiğimden vazgecmeyip kas alıcam gibi -
@ilerlemeyedevam rica ederim hocam, imkanınız varsa inceleyin kitabı tek başıma kitap şöyle böyle demek istemem bir emek var sonuçta ancak bana yetersiz geldi.
-
@aday-adayı Kaymakamlık sınavının idare hukukunun hakimlik sınavından daha detaylı olduğunu zannederek sorayım dedim, acaba kitap hakimlik için de aynı derecede yetersiz midir? Neleri eksik buldunuz? Nohutçuya göre eksileri neler sizce?
-
Arkadaşlar ön siparişte olan themis anayasa fiyatını acaba yanlış mı görüyorum?:)
-
beyler bana kalırsa soru bankası için fazla kasmayın zaten sorular kpss a gibi gelecektir fakat bir üst seviye olacaktır.Özellikle anayasa ve idare yüklenmek lazım zaten çok sancılı bir döneme geldik şu sınav eylül sonu olsa iyi olacaktı.En temizi bol bol konu çalışmak zaten süre az
-
@lulu hakimliğe kadar themiste idare hukuku kitabı çıkartacaktır. Nohutçu ve Ümit hoca varken Metin kayadan idare hukuku çalışmak pek doğru gelmiyor bana açıkçası; eksiği gediği bir tarafa bırakırsak.
-
@freeboy büyük ihtimalle yanlıştır hocam 206 lira yani
-
Site yöneticisi her kimse heyecanlı bir kaymakam adayının yaklaşık 170₺ sine gözdikmiş
-
@freeboy, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar ön siparişte olan themis anayasa fiyatını acaba yanlış mı görüyorum?:)
23 lira diyor
makul bence -
Henüz 1.bölümde (idare-kanunname) bir tarafta kamu tüzel kişiliğin yeni hali yazarken ondan da fzla eski hali paragraflarda yerini almış. Biz bilecek değiliz ya vardır bir sebebi... ver iradan bir şiir araya....Dikkat edin arkadaşlar çalışırkene
-
İyi bir kitap tavsiyesi verecek var mı arkadaşlar..Forum da farklı görüşler var alıp da memnun olan dostlar tavsiyenizi bekliyoruz.
-
Artıvizyon insan hakları hakkında fikri olan var mı? (ben hiç kullanmadım bu yayını)
-
@greyfalcon bende altin seriden sadece anayasa hukukunu aldim sirularin cevaplari yok sanirim cevaplar diger ciltte
-
@aday-adayı hakimliğe çalışacağım dönemde zaman sıkıntım olacağı için sayfa sayısı az diye metin kayanın kitabını almayı düşünmüştüm. Teşekkürler.
-
Anayasa calışırken bugün ilk defa gordügüm bir şeye denk geldim belki sınavda cıkar gozden kacirmayin.
Bugune kadar 7 referandum yapilmis tek hayır oyu cıkan 25 eylul 1988 refarandumu. (Yerel secimlerin 1 yıl erkene alınması)
Cumhuriyet tarihinde ilk referandumda 1961 (anayasa kabulu).
-
@kaydı-silinmiş düzelttiler hocam 206.5 ti allah allah diyorum:)bir virgül hiç bu kadar şaşırtmamıştı:)
-
@freeboy nerede ön satışta?
-
@ercu kuram kitapta
-
@freeboy ön sipariş alınıyormuş şu an