2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@vamos Ben sadece merak ettiğim için sordum, linç edileceğimi bilseydim sormadan önce araştırırdım. Bu konuyu sınav öncesi açmam benim hatam, herkes sınavına çalışsın. Gerisini sonra düşünürsünüz. Sırf bu soru için kaydoldum bilginize. Kolay gelsin.
-
@kaymakam3838, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ertuğrulbey, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar kaymakamlık ile ilgili kitap çıktı mi alan var mı lütfen yardım edebilir misiniz artık sipariş vermek istiyorum. @Aslan-Reyiz ve @Antimülakat hocam yardım edin size zahmet hangi kitabı alalım.
-Nohutçu kanunname(any idare iyuk) çıktı
-Nohutçu Kaymakamlık kampı çıktı(konu)
-Nohutçu tek anayasa çıktı idare haftaya çıkıyor
-Nohutçu kas soru bankası çıkacak az kaldı
-Themis anayasa baskıya girdi idare çıkmayacak
-Themis (justice) kaymakamlık soru çıkacak matbaaya gönderilmiş
-Kutluay insan hakları konu çıktı
-Kutluay kaymakamlık denemesi çıkacak
-Safa sazak hoca insan hakları konu kitabı çıktı
-Sosyal aygün hocanın idari teşkilat mahalli idareler konu kitabı çıktı
-Metin kaya hocanın anayasa huk idare huk konu kitabı çıktı
-Yüksel bilgili hocanın kaymakamlık özgün ve çıkmış iktisat soru bankası çıktı
-Yüksel hocanın tc ekonomi soru bankası çıktıKutluay hocanın insan hakları özgün soru bankası da çıkmış 500 soruya yakın:)
Link var mı dostum ben bulamadım kitap sitelerinde
1-2 gün içinde 4t yayınevi sitesine link koyarlar hocam vardı kaldırılmış
-
@kaymakam3838, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ertuğrulbey, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar kaymakamlık ile ilgili kitap çıktı mi alan var mı lütfen yardım edebilir misiniz artık sipariş vermek istiyorum. @Aslan-Reyiz ve @Antimülakat hocam yardım edin size zahmet hangi kitabı alalım.
-Nohutçu kanunname(any idare iyuk) çıktı
-Nohutçu Kaymakamlık kampı çıktı(konu)
-Nohutçu tek anayasa çıktı idare haftaya çıkıyor
-Nohutçu kas soru bankası çıkacak az kaldı
-Themis anayasa baskıya girdi idare çıkmayacak
-Themis (justice) kaymakamlık soru çıkacak matbaaya gönderilmiş
-Kutluay insan hakları konu çıktı
-Kutluay kaymakamlık denemesi çıkacak
-Safa sazak hoca insan hakları konu kitabı çıktı
-Sosyal aygün hocanın idari teşkilat mahalli idareler konu kitabı çıktı
-Metin kaya hocanın anayasa huk idare huk konu kitabı çıktı
-Yüksel bilgili hocanın kaymakamlık özgün ve çıkmış iktisat soru bankası çıktı
-Yüksel hocanın tc ekonomi soru bankası çıktıKutluay hocanın insan hakları özgün soru bankası da çıkmış 500 soruya yakın:)
Link var mı dostum ben bulamadım kitap sitelerinde
1-2 gün içinde 4t yayınevi sitesine link koyarlar hocam vardı kaldırılmış
ben de dün görmüştüm, bugün baktım kaldırılmış.
salı günü satışa çıkacaktı sanırım -
KAS test soru bankası çıktı
52 tl bence uygundur. piyasada ismi olmayan soru bankaları 45 ten satılıyorsa kas 52 ucuzdur -
50 tl'den de aşağı kitap çıkarmıyorlar maşallah. 2016 idari hakimlik setini 300 liraya set halinde almıştım.Şimdiki fiyatlarla 4-5 kitap felan anca alabiliyorum:)
-
Sayıştay sınavına girmektense paramızı alabilseydik o paralarla kitap alırdık şimdi:(
-
Geçen sene kanunname +açık uçlu soru bankalarını aldık hepsi çöpe çıktı , şimdi kanunname +insan hakları kitabı aldım 120 tl gitti soru vs de almadım .sınav ücreti yol parası bi ton masraf Allah yardımcımız olsun.
-
@semihylc İnsan Hakları için hangi kitabı aldınız?
-
@pirinçkimirinçki Kutluay Kararlı nın İnsan Hakları ve Demokratikleşme 4T Yayınevi
aldım.Henüz gelmedi inş güzeldir geçen sene ahmet hocanın kitabını almıştım bana çok karışık gelmişti ,insanın çalışası gelmiyordu -
@kaydı-silinmiş hangi siteden baktınız çıktığını ben bulamadım da
-
@semihylc 4t iyi mi sizce bende almayı düşünüyorum soruları açıklamalımı acaba deneme alıcamda o gelene kadar konusuna göz atarım artık
-
@kuzeyinkızı elime ulaşmadı henüz zaten piyasada gördüğüm 2 kitap var. 4t iyidir herhalde
-
arkadaşlar konu dağılımına baktıgımda ekonomi adında 12 soru gelecğini soyleniyor acaba mıkro,makro vede türkiye ekonomisi 3 birlikte oluyormu vede son değişiklerle birlikte anayasayı nasıl indircem son değişiklerle birlikte bulamadım ama yardımcı olursanız
-
@abdurrahman mikro makro 12 , TR ekonomisi 10
-
anaysa son değişiklillerle indiremedim yardımcı olabilirmisiniz ayrıca tesekkur ederim
-
@kuzeyinkızı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kaydı-silinmiş hangi siteden baktınız çıktığını ben bulamadım da
-
@semihylc hocam ben de bu kutluay hocanin insan haklari kitabini aldim su an 27.sayfaydayim gayet guzel gidiyor. nohutcu nun baslangic kismina gore daha sade geldi, karisiklik yaratmiyor,anlatimi begendim ilerledikce ne olur bilemem tabi
-
@kaydı-silinmiş bu yayınevinden daha önce hiç alışveriş yapmadım hep kuram kitaptan yapıp hafta sonları hariç hemen kargoya veriyorlardı bunda bir sıkıntı yaşarmıyım acaba birde kapıda ödeme yapılıyor mu ? Teşekkür ederim bu arada
-
Arkadaşlar insan haklarına nerden çalışıyorsunuz?
-
@kuzeyinkızı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kaydı-silinmiş bu yayınevinden daha önce hiç alışveriş yapmadım hep kuram kitaptan yapıp hafta sonları hariç hemen kargoya veriyorlardı bunda bir sıkıntı yaşarmıyım acaba birde kapıda ödeme yapılıyor mu ? Teşekkür ederim bu arada
ben savaşın sitesinden 3 yıldır alıyorum, hiç sıkıntı yaşamadım hocam