2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Arkadaşlar daha önce kitap tavsiye ederken nohutçunun idare hukuku altın seri kitabını alacağım arkasında sorular olacak dedim ama dün hocayla görüştüm yetiştiremedim. Çıkmış soru olmayacak dedi. Kimseyi yanlış bilgilendirmiş olmayayım
-
Arkadaşlar sizce Ahmet Nohutçunun mu Zehra Odyakmazın mı anayasa hukuku kitabını almalıyım? Bu arada Ahmet hocanın eski basım anayasa kitabı var.
-
@kaydı-silinmiş peki teşekkürler
-
Arkadaslar kanunname eski yayın var bir önceki yayin şimdi nasıl yapmalıyım yeniden mi almalıyım kitap yoksa burdan nasıl gitmeliyim elimdeki kitap ohalde çıkan KHK var yeni kitap alsam nasıl olur bi tavsiye etseniz bir türlü işin içinden cikamadim
-
@polisiye-roman hocam tüzel kişilik yeni verilmedi, zaten tüzel kişilikleri vardı.
-
@aday-adayı hocam metin kaya'nın kitabına değişiklikler tam eklenmiş mi. kitabı incelediniz mi baskı ve yazı hataları var mı acaba. benim için değişiklikler önemli. idare hukukun temel konularını başka kitaptan da çalışabiliriz.
-
Arkadaşlar TBMM içtüzüğünün güncel haline nereden ulaşabilirim?
-
@fenerbahceli mevzuat.govda var. Siteden bulmak zor olabiliyor, googledan TBMM iç tüzüğü mevzuat şeklinde aratıp bulabilirsiniz. Ancak içtüzük henüz güncellenmemiş.
-
Justice kaymakamlık ne zaman çıkıcak arkadaşlar bilen var mı hocaya sordum cevap vermedi?? Daha çok varsa kas alıcam mecbur soru çözmem lazım artık:((
-
@pirinçkimirinçki evet hocam mecbur değişiklikleri kendim ekleyip calısıyorum teşekkürler
-
@circassian, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Justice kaymakamlık ne zaman çıkıcak arkadaşlar bilen var mı hocaya sordum cevap vermedi?? Daha çok varsa kas alıcam mecbur soru çözmem lazım artık:((
kas al bekleme
-
@consensus odyakmaz alın hocam ben nohutcuyu iade ettim hatalar vardı
-
@kaydı-silinmiş kas çıktı mı ?
-
@wroclaw bi kontrol edecem hocam. Hata var dediğiniz yeni basım mı?
-
arkadaslar kanunname almalımıyım sizce fikir verseniz ?
-
@abdurrahman kanunname gereksiz olabilir iyuk falan da var 105 lira fazla başka sınavları da düşünürsen iyuk kitabı gerekli diyosan sen bilirsin
-
@FreeBoY bende 10, baskı var ama değişiklerle kafam karışmaya basladı yeni baskısı alayım dedim ne değişti nasıl değişti anlamkta zorluk çekiyorum gereksiz demenın sebebi nedir.
-
arkadaşlar merhaba ,idare hukuku metin kaya bu kitabı alan duyan bilen var mı acaba ??
-
Arkadaşlar kolay gelsin. Meclis soruşturması Cb yı kapsiyormu son haliyle...
-
Arkadaşlar geriye doğru (5-6 sene falan) kaymakamlık kaç puanla kapatmış bilgisi olan var mı ?