2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
75 net çok ama çok yüksek.
75 doğru belki ama 75 netin kesinlikle altında olacak bana göre. -
Arkadaşlar ahmet nohutcunun güncel sadece konu anlatımlı kitabı yok mu bu son çıkan sadece soru bankası şeklinde galiba
-
Hocam İnsan haklarına nasıl çalışıyorsunuz? 6 soru için bu kadar ezberi nasıl yapacağım bilemiyorum. Uçsuz bucaksız geliyor bana.
-
@ayran eyvallah üstad...
-
@amirim kardeşim Any 105 de c. Başkanının cezai sorumluluğu olarak düzenlendi fakat 106 da meclis soruşturması olarak C.b yrd. Ve bakanlar hakkında meclis soruşturması düzenlendi
-
Arkadaşlar 1 soruda ben sormak istiyorum.
Daha önce Merkezi idarenin kolluk makamları Bakanlar Kurulu, içişleri bak., vali ve kaymakam idi. Amir de İçişleri bakanı, vali ve Kaymakamdı.
Yeni düzenlemeyle C. Başkanı Kollık makamı ve amiri arasına girer mi?
Ben kolluk makamı arasına gireceğini düşünüyorum ama amir arasına girmez diye düşünüyorum sizce nasıl? -
@çetin kardeşim c. Başkanlığı kararnamesi geçici madde de düzenlendi bu husus ve idari vesayet yetkisi dışındaki içişleri bakanlığına atıf yapılan yerler artık çevre ve şehircilik bakanlığı olarak değiştirildi.
-
@27ömer27 kaç nolu kararnamede bu geçici madde kardeşim biliyor musun bütün kararnamelere baktım bulamadım bilgi için teşekkürler
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@Aslan-Reyiz hocam idare hukuku değişiklikleriyle ilgili bi yandeks linkiniz yok mu acaba
Maalesef yok çünkü uyum yasaları nedeniyle idari teşkilat dahil birçok kanun değişti.
-
Daha önce çarşaf boy kağıtlara tablo çıkartarak çalışan var mı? Bu konuda tecrübeli olan ya da bilgisi arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.
-
@27ömer27 4 nolu C başkanlığı kararnamesi 798. Madde kardeşim.
-
MERHABA ARKADASLAR İDARİ YARGI VE İDARE HUKUKU KAYMAKMLIKTA İKİSİNDE SORUMLUYUZ DEGİLMİ ACİL.
-
@abdurrahman
Alan Bilgisi Testi : Anayasa Hukuku (13), İdare Hukuku (18), Türkiye’nin İdari Yapısı (14), Türkiye’de Mahalli İdareler (9), Ekonomi (12) ile ilgili çoktan seçmeli sorulardan oluşacaktır.
Klavuzda böyle yazıyor. -
@onuktekin TESŞEKKÜR EDERİM
-
Arkadaşlar şimdi Ahmet Nohutçunun idare hukuku yetecek midir? Bi fikri olan? Ayrıca Anayasa Hukuku kitabını inceleyen oldu mu?
-
TÜRKİYE İDARİ YAPISI
TÜRKİYEDE MAHLLİ İDARE
TÜRKİYE DEMOKRATİKLEŞME
BUNLARDAN HANGİ YAYINLAI KULLANDIH-GINIZ YAZABİLİRMİSİNİZ YEYİN YAYINLAR VARMI -
@abdurrahman Rica ederim.
-
Arkadaşlar İnsan hakları için şu an güncel olarak Kutluay Kararlı ve Artıvizyon yayınları var.Bu iki kitaptan acaba hangisi Kaymakamlık sınavına daha uygun?Lütfen kitaplar hakkında bilgisi olanlar yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim.Teşekkürler...
-
@onuraltan kutluay hocanın kitabını aldım fakat elime henüz ulaşmadı zaten fazla seçenek yok dostum al geç 4t iyidir , diğer yayın hakkında bir fikrim yok.
-
167 SORU CEVAP DMK (yiğit yılmaz)