2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@onuraltan kutluay kararlı bana yüzeysel geldi. Nohutcuyu daha tatmin edici buldum. Nohutcuyu tavsiye ederim . Belirttiğiniz diğer kaynak hakkında malımayım yok.
-
@aslan-reyiz hocam aşk olsun bunu nezman yayınladınız da ben görmedim Güncel mi test reis
-
@kuzeyinkızı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz hocam aşk olsun bunu nezman yayınladınız da ben görmedim Güncel mi test reis
Güncel
-
İnsan hakları için Nohutçu hocanın soru bankası var mı ? Açık uçlusu vardı geçen yıl.
-
@yea-sbf Nohutcu'nun 2016 baskısı var bende şuan, çok eksik kalır mıyım? Güncelden çok soru geliyor mu? Tek bu kaldı çalışamadığım.
-
TBMM içtüzüğü ne kadar sıkıcıymış ya atlaya atlaya gidiyorum bitiremedim hala
-
Anayasada gensoru kaldırıldı ama içtüzükte var anayasada sözlü soru önergesi kaldırıldı ama içtüzükte var. Şimdi biz anayasayı baz alıyoruz değil mi? İçtüzükten gensoru sözlü soru yazan yerleri çıkaralım mı??
-
@rootofallevil İçtüzük henüz gücellenmemiş, gensoru kalktı.
-
@bertuğ valla kardeş bende 2016 temmuz basımi var bende ordan bitirdim ancak merakımdan kutluay da aldım nohutcudan belirgin olmayan bir kaç yeri de ordan okudum. Simdide kaymakamlık kampını aldım yarın gelecek ordan bir insan haklarını tekrar edicem. Ancak çok farklı olduğunu dusunmuyorum. Öyle aman aman değişen bişey olmadi diye düşünüyorum. Yarın da bakarım çok güncel bilgilere eğer farklı bişey olursa iyi yada kötü kendi yoŕumu paylaşırım. Ancak 2017 yılında kaymakamlık kampında nohutcu bize kitapçık halinde sorular getirmişti ve o soruları halil kalabalık hocanın kitabından aldığını kendi kendi kaynağının da o olduğunu söyledi. Ve yeni hazırladığı o sorular kendi kitabında yoktu. Artık neye göre kitabı güncelliyor hangi bilgileri neye göre alıyor bilmiyorum. Ancak çok fazla bilgi olduğu için birazda kısmet insan hakları diye düşünüyorum kardeş. Öğrenebilgimizi öğrenmemiz lazım kısacası. Biraz uzun oldu ama. Sıktıysam affola:)
-
@yea-sbf Hocam elinize sağlık uzun uzadıya yazmışsınız, o kadar sıkıldım ki kanun okumaktan, anlattıklarınız hikaye gibi geldi yani, sıkılmadım
-
@rootofallevil gensoru,sözlü soru,Bakanlar kurulu içtüzükte yer alıyor. Ayrıca meclis soruşturması ile ilgili yanlışlıklar var.Düzelterek çalışınız hocam
-
@bertuğ Eyvallah hocam
-
Insan haklari ve turkiye ekonomisi için özet not var mi?
-
Arkadaşlar kafalar karışmasın Anayasa'daki gensoru kalktı ancak İdare Hukukunda Belediyelerin Denetim yollarındaki gensoru hala mevcut bilginize.
-
Kanunname yeni basim olan arkadaşlar kanunların yürürlüğe girme süresi yayınlandıkları gün olmadı mı? Yeni basim da 45 gün diyor 1 defa dese iyi kaç yerde 45 diye geçiyor.
-
@semihylc Ben de fark ettim hocam takılmayın Resmi Gazetede yayımlandığı gün yürürlüğe giriyor artık.
-
@bertuğ haklisin dostum da biz gene bildiğimiz için düzeltebiliyoruz fakat 105 tl ver üstüne böyle basit hatalar hiç yakışmamış, bak mesela Cb secimi yenilemesine de 90 gün demiş buda 60 olacak . Bundan ecelli senelerde idare hukukunda teminat oranını yanlış diyip millet yanlış yapmıştı soruları gene öyle bir sene olacak .
-
İdari teşkilat ve mahalli idareler notu var mi
-
@semihylc hocam yanlış gördüklerimizi el ele verip düzeltelim de perişan olamayalım bari.
-
@economist-04692 aynen kardeşim hatalı gördüğümüz veya düşündüğümüz yerleri paylaşıp düzeltelim anca böyle halledebiliriz.