2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@corleone kardeşim C. Başkanlığı seçim kanununa bak. Tek bir süre yok. 60 günden sonraki ilk pazar olan var, 45 gün içindeki son pazar olan var, 45. Günü izleyen ilk pazar olan var.
-
@hkubradgn cbaşkanı
-
arkadaşlar hatasız, güncellenmiş soru bankaları neler acaba? varmı hemen alabileceğim bir bildiğiniz?
teşekkürler şimdiden. -
Anayasa hukukunda Ahmet Nohutçu mu Zehra Odyakmaz mı? Her iki kitabı da inceleyen yorum yapabilir mi arkadaşlar yarın sipariş verecem
-
4t mi yargı mı hangi deneme arkadaşlar?
-
@circassian yargıyı bugün aldım test edip yazarım
-
@freeboy teşekkürler kararsız kaldım ikisi arasında bugün yarın almayı düşünüyorum bakalım.
-
Arkadaşlar nohutçunun sadece idare hukuku kitabını edinen var mı? Varsa yeni basım nasıl arkadaşlar eksikler hatalar var mı?
-
@mminervaa bende kanunname serisinin idaresi var bir hata görmedim . Geçen seneki basim gibi sadece yenilikler eklenmiş üstüne bence iyi olmuş.
-
Arkadaslar kanunname idare hukuku en son sayfada cevap anahtari olması gerekmiyor mu? Bende yok da. Olan birisi cevap anahtarının fotoğrafını atabilir mi
-
Son turlar anayasa idare hukuku inkılap tarihi türkçe bitti insan hakları yarıdayım ekonomi sosya ekonomik yapısı ağustos 15 de program dahilinde bitiyor 15-30 ağustos 3000 soruluk yargı soru bankası aldım onu bitirip düzenli not tekrarı ile sonlandırıyorum 30 ağustosta ankaradayım.
-
@12-07-2018 idari yargının en sonuna bak.
-
@mülkiamir007 yargı da cevaplar çözümlü mü?
-
Çalışan arkadaşlarıma Allah emeklerinin karşılığını verir InsAllah. Yaz zor ama bırakmayın tatil falan hikaye boşverin abiniz olarak nacizane tavsiyem yılmayın zorlayın yapabileceğimizin en iyisini yapalım sınav sonuçlarında görüşmek üzere.
-
@harun-resid yok hocam yek sadece cevap anahtarlı.
-
@mülkiamir007 bende böyle planlı gidiyorum yoksa hep panik yapıyorum . Son 15 günü testlere ayırıcam 30 da bende yola çıkıyorum
-
@mülkiamir007 Sadece Türkçe ve İnsan hakları kaldı benim de, İnsan haklarından korkuyorum biraz hocam, nasıl çalışıyorsunuz? Not mu alıyorsunuz yoksa altını çizip geçiyor musunuz?
-
@bertuğ size güzel bir çalışma önce ünite okurum sonra özetini çıkarırım o özetleri 7 günde bir tekrar okurum ünite sorularını çözerim ama tekrar önemli yoksa karışıklık çıkabilir yüzeysel olur hiç anlamadigim konu varsa yada karıştırıp unutacağım ezber yaparım hocam
-
@kuzeyinkızı ne güzel programınızı aksatmayin tekrar edin özetleriniz varsa tekrar edin mutlaka
-
@bertuğ not alın çizmeyle okumayla zor insan haklari