2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@aslan-reyiz en son yayınladığın pdf nin cevap anahtarında bir sıkıntı var kafam karıştı test 1 cevap anahtarı 76 bitiyor diğeri 147 de fakat 41inci soruda kaymakam kime bağlı diyor test2 cevap anahtarına göre tbmm test1 cevap anahtarında cumhurbaşkanı 43. Soruda ise gap merkezi hangi ilde diyor test1 de şanlıurfa test2 de diyarbakır daha çok var lütfen bi el at ya
-
@aslan-reyiz tamam tamamçözdüm işi kusura bakama yazıcıdan çıkarınca hepsini karıştı
-
@bertuğ kardeşim ben geçen sene aldım o kitabı hiç elimi bile sürmedim. İçindeki soruların neredeyse hiçbirisi güncellenmemiş çok emek sarfedilmemiş o kitap için. Yeni baskısı çıktıysa ve güncellendiyse bilemem
-
@aslan-reyiz Allah razı olsun hocam paylaşımlarınız için
-
@mia_1071 Tamamdır hocam sağ olasın.
-
https ://www.savaskitap.com/K.A.S.-Kaymaklik-Sinavi-Test-Soru-Bankasi-Ahmet-Nohutcu-Ahmet-%20Gazi-%20Kaya-2018_11101.html#0
Nohutçu bu çözümlü soru bankasını alan var mı? varsa önerir misiniz? -
@myöe ben aldım ve tavsiye ederim
-
Themis kaymakamlık çalışma kitabı 14 ağustosta çıkıyor.
https ://www.kuramkitap.com/themis-kaymakamlik-calisma-kitabi
CİLT 1
Anayasa Hukuku 530 soru - Ümit Kaymak
İdare Hukuku 563 soru - Ümit Kaymak
Türkiye'nin Sosyo- Ekonomik Yapısı 120 soru - İsmail Engin
Türkiye'de Demokratikleşme ve İnsan Hakları 149 soru - Mehmet Bülent KahramanAyrıca Devrim Toklucu ve Metin Kaya'ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
CİLT 2
Ekonomi 250 soru - İlkay Dilber
Türkçe 242 soru - Berk Ekici, Handan Türkdönmez, Cahit Can
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 249 soru - Kadir Koç -
Fiyatı da fena değil alınabilir ancak KAS mı yoksa Themis mi ya da ikisi birden mi alınmalı süre yetmeyecek gibi. Themis kitabı çok geç çıkardı...
-
Yazılı Sınava giderken spor giyinebiliyor muyuz(Kot pantolon vb.)? Komik bir soru ama ilk sınav tecrübem kusuruma bakmayın :))
-
@bertuğ hocam ütüsüz tişört le gelen bile var kasma
-
Tam themisin kitabını siparis verecektim ki kargo sirketinin hangisi olduğunu gorene kadar.Sonra vazgectim.Yurtici kargo olmasaydi iyiydi.Bir sipariste kapida ödeme seçeneği yapmama rağmen ilceden kalkip il merkezine kargomu almaya gittim ve kapida odeme ücretiyle beraber ödedim.Bu da burda bir serzeniş olarak kalsın.Selametle.
-
Diyanet İşleri Başkanlığından hangi anayasa da doğrudan doğruya bahsedilmiştir arkadaşlar ?
-
@economist-04692 Yanlış hatırlamıyorsam 1951'de kuruldu Diyanet, fakat 1961 Anayasası ile ilk defa anayasal statü kazandı.
-
@bertuğ Yanlış biliyormuşum. Düzeltme; 3 Mart 1924'de kuruldu, 1961'de anayasallaştı.
-
@bertuğ hocam evet 24 te kuruldu 61 anayasasında bahsedildi 82 anayasasında madde başlığı olarak düzenlendiği için a.nohutçu sorusunda 82 olarak almış herhalde bende 61 olarak işaretledim ama yanlış.
-
@economist-04692 Soruyu tam olarak yazar mısınız hocam?
-
@aslan-reyiz valla şu kitaplara verdiğim parayla bi araba almıştım
-
Arkadaşlar, Yüksel Bilgili Türkiye Ekonomisi Soruları almayı düşünüyorum nasıldır kullanan var mı?
-
Themis justice bekliyordum ancak onu beklersem geç kalacağım o yüzden vazgeçmek durumundayım ayrıca soru sayısı az geldi bana. Deneme çözen yok mu ya şu iyi şu yetersiz diyebilecek? 4t ya da yargı?