2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
İdarenin genel esasları 44 güncel soru cevap
-
@mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Fiyatı da fena değil alınabilir ancak KAS mı yoksa Themis mi ya da ikisi birden mi alınmalı süre yetmeyecek gibi. Themis kitabı çok geç çıkardı...
İkisini de alasım var ama nasıl yetişcek bilemedim themis geç çıkardı ./
-
@kuzeyinkızı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz valla şu kitaplara verdiğim parayla bi araba almıştım
Aynen hocam
-
@corleone, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar, Yüksel Bilgili Türkiye Ekonomisi Soruları almayı düşünüyorum nasıldır kullanan var mı?
Önceki baskıyı kullanmıştım gayet iyiydi şimdiki baskıda güncel veriler de mevcutmuş sipariş ettim .
-
arkadaşlar bütçe komisyonu 40 üyeden oluşur, en az 25i iktidar partisi üyelerinden oluşur, bu bilgiler değişti mi aynı mı hala ?
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar, Yüksel Bilgili Türkiye Ekonomisi Soruları almayı düşünüyorum nasıldır kullanan var mı?
Önceki baskıyı kullanmıştım gayet iyiydi şimdiki baskıda güncel veriler de mevcutmuş sipariş ettim .
pek beğenmedim kitabı baktım sorulara
-
İl genel meclisinin çalışmalarına ilişkin esas ve usuller İçişleri Bakanlığı tarafından çıkarılacak yönetmelikle
düzenlenir
5302 İl özel idaresi kanunu madde 11 6. paragrafta yer alan bu ifade yeni değişiklikler kapsamında aynen devam ediyor mu... Mahalli idareler Çevre ve şehirciliğe bağlandı diye biliyorum acaba bu ve buna benzer içişleri bakanlığına ait bütün işlemler çevre ve şehircilik bakanlığına mı geçmiş oldu.... -
@kemoenes, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
pek beğenmedim kitabı baktım sorulara
Geçmiş kaymakamlık tc eko sorularını incelemiştim benim hoşuma gitti benzer nitelikte sorular var.
-
@aslan-reyiz Yüksel Bilgili hocanın Türkiye ekonomisi soru bankası sadece ilk baştaki güncel bilgiler bölümü için iyi denilebilir. Geri kalan kısmını malesef beğenmedim.
-
@ayran katılıyorum
-
Arkadaşlar savaş kitap kargoda sıkıntı yaşatıyor mu ortalama ne zaman elimde olur kitap ona göre sipariş vereceğim de
-
Soruları mı değiştirdi yüksel hoca merak ettim kimse beğenmemiş alternatif olarak yasin tufan bakalım o zaman
-
hakkaten bende tr ekonomisi sorularını sipariş ettim az evel değmez diyosanız iptal edelim
-
@mminervaa benim bir kaç gün sürdü. Aradım siz alın yarın elinize ulaşır dedi sonra ertesi gün güya yetişmemiş vermemişler. Ankarada oturmama rağmen 3 gün sürdü almam ile ulaşması. Baskı siteye bakın. Hatta akfonda aynı kaynaklar daha ucuz
-
@mminervaa ben cumartesi sipariş verdim pazartesi kargoya verildi muhtemel bilgi mesajında yarın gelmesi gerekiyor bakıcaz bende ilk defa alıyorum o yayınevinden
-
@bertuğ parmak arası terliğe beyaz çorapla gelen var çok da şey yapma sen :))
-
Yeri burası değil fakat; İlkokul ve liselerde okul müdürleri ve müdür yardımcıları, iktisat ve işletme mezunlarından alınacakmış. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
-
@tyr61 Yok artık :))
-
@yea-sbf şuan elime yakın zamanda ulaşması önemli, dediğiniz siteler nasıl?
-
@kuzeyinkızı yarın gelecek mi merak ettim rica etsem bilgilendirir misiniz?