2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@semihylc anladım hocam sağ olun. İdari yargıyı getirmemiştim yazlıkta bıraktım. Bakalım artık ya kitapçıdan rica edecem izin vermezse de bi daha alırım artık
-
@mülkiamir007 Biraç soru daha sorayım hocam müsaadenizle. Yargı soru bankası 2820 sorulu olan değil mi? Bir de bakma fırsatınız oldu mu, nasıl içeriği çözümü falan.
-
Bu sınavı inklap, insan hakları ve tr ekonomisi belirler. Garip sorular sorulacak gibi hissediyorum bu 3 bölümde
-
@bertuğ hiç bakmadım bakmak istemedim konular bitmeden tekrarlar yapılmadan içimden gelmedi .
-
Arkadaslar elinde cb kararnamelero pdf seklinde olan var ki yeni olanlar? Lutfen varsa paylasirmisiniz?
-
223 merkezi teşkilat soru cevap(yiğit yılmaz)
-
@aslan-reyiz teşekkürler sen olmasan işimiz kötü
-
@bertuğ Yargının deneme kitabı mı ?
-
@uygurmustafa, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz teşekkürler sen olmasan işimiz kötü
est hocam
-
@öğrenci Sanırım şu kitap, Bu kitap güncel mi?
https:// www .uygunkitapal. com/kaymakamlik/yargi-yayinlari-kaymakamlik-soru-bankasi?gclid=CjwKCAjwhqXbBRAREiwAucoo-2yy5N5yqRvczWIJdiURzTNUG2AvWOEkQZNbGMljUjA0ZYg6v4lF8RoCMnQQAvD_BwE -
@bertuğ iyi çalışmalar , kanunların ilanıyla ilgili geçerli kanun 1322 sayılı kanunların ve nizamnamelerin ilanı hakkında kanun ise kitapta bir yalnışlık yok.yanılıyorsam lütfen aydınlatın.
-
@street-spirit Hocam anlamadım ben sizi, hangi mesajıma cevap verdiyseniz alıntı yapar mısınız?
-
Arkadaşlar vali ve kaymakam atamalarında ki değişiklik nedir ?atamaları artık nasıl oluyor?
-
@bertuğ Güncelliğini soracaktım bende
-
@street-spirit, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@bertuğ iyi çalışmalar , kanunların ilanıyla ilgili geçerli kanun 1322 sayılı kanunların ve nizamnamelerin ilanı hakkında kanun ise kitapta bir yalnışlık yok.yanılıyorsam lütfen aydınlatın.
Mesaj da atmışsınız özelden, buradan cevap vereyim yanlışım varsa düzeltsinler.
10 Sayılı CBKMADDE 7 - (1) Kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri ve yönetmelikler ile diğer düzenlemeler, ayrıca bir yürürlük tarihi belirtilmemiş ise Resmî Gazete’de yayımlandığı gün yürürlüğe
girer. -
birazda anayasa sorusu pdf gelirse soru bankasına gerek kalmayacak
-
@aslan-reyiz hepsini çözdüm bile teşekkürler
-
@aslan-reyiz süpersin aslan bir de idare hukuku notu filan paylaşsan tadından yinmezz
-
@hoffafd, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz süpersin aslan bir de idare hukuku notu filan paylaşsan tadından yinmezz
Güncel bulursan bana da yolla :))
-
@aslan-reyiz hadi hadi yeme beni vardır sende kıyıda köşede filan