2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@amirim hocam meclis soruşturması cumhurbaşkanı yardımcıları ve bakanları kapsıyor. Cumhurbaşkanı için aynı usulle ayrı bir soruşturma açılıyor.
-
Dostlarım çalışmalar nasıl gidiyor?
-
@istihbarat_mia vallahi benim gitmiyor hocam.Aççık uçlu sınavı sistemini şimdiden özledim,çalışırken nokta atışı notlar almak çok zevkli oluyordu.Test sınavına çalışası bile gelmiyor insanın
-
@conmaynard Testte hatırlatır ama ya cevabı unutsan bile iyi yönden bak
-
Biraz heycan yaptırayım size 28 günCÜK kaldı :))
-
@istihbarat_mia bende sınavda hatırlamayı umuyorum hocam. Sistemin ve elimizdeki kaynakların baştan sona değişmeside motivasyonumuzu düşürdü sanırım.
-
@conmaynard 2 Eylül karanbol olcak valla yazı tura çeken mi ararsın ağlayan mı ararsın gülen mi ararsın hepsi olur
-
@istihbarat_mia Aynen hocam, çok can yakacak bu sınav.Kaymakamlık tarihinin en zorlu hazırlık süreci oldu sanırım 2018 sınavı.Yüksek kapatacağına ihtimal dahi vermiyorum.
-
@conmaynard aynen
-
@abdurrahman sadece iyukta dahil olduğu için diyorum yoksa idare ve anayasaya lafım yok bunlar tek kitap halinde alınırsa daha uygun olur bence
-
Şunu şöyle bırakayım o zaman taban 75 net üstüne çıkar diyen var mı? Tahminsel olarak tabii. Doğru sayısı değil net olarak bakmalı tabi unutmadan.
-
@bf24 75 net ile kapatır ne üstü ne altı
-
Tecrübeli arkadaşlarda yorum yaparsa bir fikir edinebiliriz.
-
Gerçekten sıkıntılı bir süreç olacak. Bazı kanunların kendisi dahi hala güncellenmemiş.
-
Nohutçu'nun idare hukuku çıkmış
-
Arkadaşlar mahalli idareler genel müdürlüğünün çrvre şehirciliğe bağlanmasıyla birlikte. İl özel idaresi ve belediyelerle ilgili kısımlarda içişleri bakanı geçen yerler geçerliliğini koruyor mu. Bu hususlar kanunla mı sabitti. Cb kararnamesi ile bunlar çevre şehircilik bakanına mı döndü? Örneğin: içişleri bakanlığının bildirisi üzerine danıştayın kararıyla il genel meclisi feshedilebilir
-
@Aslan-Reyiz hocam idare hukuku değişiklikleriyle ilgili bi yandeks linkiniz yok mu acaba
-
Arkadaşlar güncellenen mevzuatlar var mı varsa nerden bulabiliriz?
-
@çetin o yönde bir değişiklik yok baktığım kadarıyla
-
@enea Dostum iddia ediyorum daha alt bir netle kapatıcak