2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@hamsi hocam o grubun basi mehmet hoca zaten iktisatci kendisi..
-
@ladybug teşekkür ederim.
-
Elinde a kadro kaymakamlık kitabı olan var mı acaba?
-
@mia_1071 bende vardı hocam cuma günü bir arkadaşa kargoladım kitap ile ilgili sormak istediğin konu varsa yardımcı olmaya çalışırım bitirip yolladım.
-
Arkadaşlar kaymakamlık ile ilgili kitap çıktı mi alan var mı lütfen yardım edebilir misiniz artık sipariş vermek istiyorum. @Aslan-Reyiz ve @Antimülakat hocam yardım edin size zahmet hangi kitabı alalım.
-
@ertuğrulbey hocam güncel kaynakları yakinen takip edemedim. En son duyduğum Themis ' in çıkardığı bir kitap olmuş. Burada yer alan arkadaşlarımız daha net bilgi verecektir.
-
@antimülakat hocam themisin kitabı internette yok gibi.Bilen arkadaşlar yardım edebilir misiniz.
-
@ertuğrulbey, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar kaymakamlık ile ilgili kitap çıktı mi alan var mı lütfen yardım edebilir misiniz artık sipariş vermek istiyorum. @Aslan-Reyiz ve @Antimülakat hocam yardım edin size zahmet hangi kitabı alalım.
-Nohutçu kanunname(any idare iyuk) çıktı
-Nohutçu Kaymakamlık kampı çıktı(konu)
-Nohutçu tek anayasa çıktı idare haftaya çıkıyor
-Nohutçu kas soru bankası çıkacak az kaldı
-Themis anayasa baskıya girdi idare çıkmayacak
-Themis (justice) kaymakamlık soru çıkacak matbaaya gönderilmiş
-Kutluay insan hakları konu çıktı
-Kutluay kaymakamlık denemesi çıkacak
-Safa sazak hoca insan hakları konu kitabı çıktı
-Sosyal aygün hocanın idari teşkilat mahalli idareler konu kitabı çıktı
-Metin kaya hocanın anayasa huk idare huk konu kitabı çıktı
-Yüksel bilgili hocanın kaymakamlık özgün ve çıkmış iktisat soru bankası çıktı
-Yüksel hocanın tc ekonomi soru bankası çıktı -
@aslan-reyiz hocam mehmet kablamanın artivizyon soru bankası nasIl
-
@aslan-reyiz Hocam Nohutçu serisinde kanunname idare ile normal idare hukuku kitabı arasındki fark nedir bilginiz var mı ?
-
Arkadaşlar sınava girdiğimiz yerlerde emanetçiler olur mu? Eşyalarınızı ne yapmayı düşünüyorsunuz?
-
@aslan-reyiz reyiz hocam themis soru matbaadan ne zaman çıkar çok sürer mi biliyor musunuz?
-
@politics06, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz Hocam Nohutçu serisinde kanunname idare ile normal idare hukuku kitabı arasındki fark nedir bilginiz var mı ?
Konu açısından aynı içerik sadece kanunnamede çıkmış sorular yok tekli olanın son 200-300 sayfası soru anayasa da böyle.
-
@circassian, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz reyiz hocam themis soru matbaadan ne zaman çıkar çok sürer mi biliyor musunuz?
Murat hoca az kaldı dedi ama gün vermedi.Kanımca 1 hafta bilemedin 10 gün
-
@ertuğrulbey, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz hocam mehmet kablamanın artivizyon soru bankası nasIl
Bilgim yok hocam o kitap hakkında.
-
Arkadaşlar vali atama süreci nasıl ?
-
@aslan-reyiz hocam Metin Kaya hocanın İdare hukuku konu anlatımı iyi midir yoksa nohutçu idare mi... Tavsiyenize ihtiyacım var... teşekkürler...
-
Arkadaşlar iyi günler kanunname istedim dün yayınevi kitapları topladı diyorlar şimdi sizin bilginiz var mı?
-
@hamsi artı vizyon 1200 soru Bankası nereden sipariş verdiniz
-
@david20 Doğrudan CB tarafından atanıyor.