2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Arkadaşlar merhaba, daha önceden de konuşulmuş ama değişikliklerden dolayı kafam cok karışık . Sizler nasıl çalışıyorsunuz ? Benim normalde kendi notlarım vardı ancak değişiklik sonrasında kaynak ihtiyacı duyuyorum. Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi ? İdare mahalli idareler ve idare yapısı için hangi kaynağı önerirsiniz güncel bir kaynak var mı piyasada ? Şimdiden teşekkürler
-
@kaydı-silinmiş ne gibi hocam ben de onu almayı düşünüyordum
-
Merhabalar.Kanunname , yüksek tr ekonomisi soru bankası , artı vizyon 1200 soruluk test soru bankasını sipariş verdim.artı vizyonun içeriği güzelse faydalı olabilecegini düsünüyorum daha önce kullanmadığım bir yayın emin degilim iyimidir diye elime ulasınca bilgi veririm sizlere de
-
@hamsi yüksel
-
Arkadaşlar bu arada 2016 baskı nohutcu insan haklari kitabim var ve bu kaynakla olusturdugum detayli bir not defterim var yeni bir konu anlatım kitabi almama gerek var mı sizce
-
@economist-04692 allah razi olsun hocam. Bi turlu atlatamiyorum.bayagi dagildim 4 sene boyunca giremeyince
-
Themis anayasa haftaya çıkıyormuş kaymakamlık için onu kullanın dedi İsmail hoca. Almak isteyen arkadaşlara duyurulur. Malum kitap kitap diye deli olan bi kitle var. Halbuki aç anayasayı oku geç
-
@hamsi hocam bende onu siparis verdim.Soysal hocanin kitabi..bence cok iyi yapmissiniz.
-
@istihbarat_mia, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz Yasin çobanın soruları çerez de yüksel bilgili sağlam.Sorular zor değil fakat seçenekler çok çelişkili birbirine çok yakın ilk elediğin seçenek doğru cevap çıkıyor
Geçmiş kaymakamlık sorularına bakarsak tc eko ve iktisatta böyle ufak nüanslardan vuruyor komisyon.Bence iyi kitap.
-
@kaydı-silinmiş, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Yüksel Bilgili nin tr ekonomisi soru bankası soruları sizce nasıl biraz zor gelmedi mi size?
Sağlamdır o kitap sınavda kolay gelmiyor ki.
O kitapta çok hata var ama
Hatalı olan soruları bana yazabilirsen hocaya iletebilirim.
-
@onuktekin allah razi olsun hocam senden de. Sanirim inancim kirildi.
-
@ladybug mehmet kablama yazıyor yazarı icin aynı kitaptan bahsetmiyoruz sanırım
-
@kamuguy Kırılmasın hocam. Başarısızlık ancak mezarda mümkün. Hayat çizgisi doğrusal ve pozitif eğimli bir doğru değil ne yazık ki. İnişlerle çıkışlarla dolu. Hayatta olduğumuz sürece bir koşuşturma,hayal kırıklıkları olacak illaki. Bunların yanında cok daha güzel şeyler yaşanacak. Allah sağlığınızı sıhhatinizi bozmasın. Bir gün izin verin kendinize dışarı çıkın kafanızı dağıtın sonra bu konuyu geride bırakıp devam edin. Değiştiremeyeceğiniz şeylere takılmayın. Bunun zamanı değil şu an. Her gün ayrı ayrı kıymetli. Değerini kaybedince anlamak sizi şu anki halinizden daha kötü yapar.
-
Arkadaşlar size birşey sorucaktım.Eskiden vali ve kaymakamların atanması müşterek kararname ile olurdu.Şimdi nasıl oluyor.İçişleri bakanının önerisi Cumhurbaşkanının onayı ile mi yoksa direk Cumhurbaşkanı ataması ile mi? Birde sadece vali ve kaymakamlar sadece Cumhurbaşkanı'nın mı temsilcisi mi oldu. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Kutluay kararlı insan hakları kitabının 2017 ağustos baskısı var iş görür mü ? Yenilemek mi lazım ? Bir de insan hakları konusunda kaynak tavsiyesi çok makbule geçer valla...
-
@kaydı-silinmiş, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Yüksel Bilgili nin tr ekonomisi soru bankası soruları sizce nasıl biraz zor gelmedi mi size?
Sağlamdır o kitap sınavda kolay gelmiyor ki.
O kitapta çok hata var ama
Hatalı olan soruları bana yazabilirsen hocaya iletebilirim.
bendeki eski basım, yeni basımda düzeltmiştir sanırım.
2017 güncel bilgileri içeren sorular eklenmişse kitabı almayı düşünüyorum. -
@ilerlemeyedevam
Kaymakam Cumhurbaşkanı onayı ile Vali Cumhurbaşkanı kararı ile atanır.
Kaymakam Cumhurbaşkanını temsil eder,
Vali hem Cumhurbaşkanını hem Devleti temsil eder -
@mertçinar Eyvallah hocam sağolasin.
-
Arkadaslar herkese kolay gelsin. CB kararname degisiklikleri var mi? Hepsini toparlayan pdf. Yeni baslicamda elinde olan arkadaslar yardimci olabilir misin?
-
@kamuguy mevzuat.org adresinden cb kararnameleri ve lazım olan diğer kanunları bulabilirsin hocam. Güncel haliyle var orada pdf olarak indirebilirsin