2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@nizâmülmülk nohutçunun hepsi hemen hemen aynı hocam ben altın seri anayasa aldım. çıkınca altınseri idare alacağım
-
Arkadaşlar iyi çalışmalar. Türkiye Ekonomisi konu anlatımında boğulmak yerine Yüksel Bilgili vb. soru bankasından gitmek mantıklı mı sizce ? Çünkü soruların altında açıklamalı cevapları var zaman kazanmış olunur diye düşündüm.
-
@davidricardo 10 soru gelicek az değil ama gelebilecek güncel 1-2 soru dışında soru yakalanması yüksek diye düşünüyorum
-
merhaba arkadaslar. kaymakamlık sınavına ılk defa gırecegım alan bılgım kotu degıl. 90+ . bana kaynak yazarmısınız. hangı kaynakları alıp soru cozersem faydalı olur.
-
@politics06 yüzde 3 kardeşim Nohutçunun önceki yanlıştı düzeltti.
-
Arkadaşlar sınavın kazanılması halinde mülakatlar tahmini ne zaman olur?
-
Nohutcunun 10.baskısı var mart ayında almıştım sizce iş yapar mı ?
-
@corleone Aciklama tarihini göz önüne aldığımızda çok büyük ihtimal ile Kasımın ilk haftası 10 günlük bir süreç olur.
-
Guy dan yikinti yasayip kaymakamliga girmenin cesaretini yitirdim resmen. Nasil motive olacagimi bilmiyorum
-
@kamuguy guy da yaşadığınız yıkıntı geçti hocam artık durum ne olursa olsun bitti bir an önce kaymakamlığa motive olun bence olmaya çalışın en azından 1 ay var zaten sınava sıkın dişinizi inşallah.
-
Yüksel Bilgili nin tr ekonomisi soru bankası soruları sizce nasıl biraz zor gelmedi mi size?
-
@istihbarat_mia, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Yüksel Bilgili nin tr ekonomisi soru bankası soruları sizce nasıl biraz zor gelmedi mi size?
Sağlamdır o kitap sınavda kolay gelmiyor ki.
-
@istihbarat_mia aslında zor değil de klasik tr ekonomisi sorularına göre daha uzun ve detaylı sormuş hoca. Çözmek faydalı olacaktır
-
@kamuguy guy olmayınca kaymakamlık için daha çok vaktim olacak. Böylece bölünmeyeceğim. Şahsen duruma bakış açım bu.
-
Bugün yüksel bilgilinin soru bankası ile kutluay kararlının insan hakları kitabı elime ulaştı
-
@aslan-reyiz hocam bu kitap sırf ilk sayfasında ki cümle için bile alınır
-
Yeni sistemde İdari yapının şekli nasıl oldu... Yani önceki tablonun yeni hali nasıl oldu acaba?
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@istihbarat_mia, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Sağlamdır o kitap sınavda kolay gelmiyor ki.
O kitapta çok hata var ama
-
Yüksel bilgilinin yeni çıkan TR ekonomisi soruları kitabını aliyim diyorum Yasin çobanın yanına destek olarak nedersiniz ?
Bir de insan hakları için soysal Aygün ile safa sazakın yeni çıkan kitabı var kullanan var mı onu tavsiye eder misiniz ? -
@aslan-reyiz Yasin çobanın soruları çerez de yüksel bilgili sağlam.Sorular zor değil fakat seçenekler çok çelişkili birbirine çok yakın ilk elediğin seçenek doğru cevap çıkıyor