2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@aslan-reyiz Adamsın!
-
@damlapal hocam bir arkadaş mesaj atmıştı özelden ona kargoluyorum
-
@aslan-reyiz merhaba. Bunlar dışında bir de anayasa var sanırım. Başka çıkartıp çalışmam gereken mevzuat var mıdır. İlk kez giriyorum ve kendim hazırlanma zorundayım yardım edebilir misiniz
-
Merhabalar.Geçmis yıllardaki test sorularinda idari yargı da var.Açık uçlu sinavda sormamislardi.Yeniden idari yargı sorulacak mı sizce
-
@hamsi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Merhabalar.Geçmis yıllardaki test sorularinda idari yargı da var.Açık uçlu sinavda sormamislardi.Yeniden idari yargı sorulacak mı sizce
Ben sorulabileceği kanaatindeyim.
-
@aslan-reyiz Duvarda resmin, alemde ismin :)))
-
çocuğumun adını @aslan-reyiz koyacağım
-
Merhabalar,
Ömer Keskinsoy isimli hocanın, temmuz 2018 basımlı Anayasa hukuku kitabı çıkmış. Yazar hakkında bilgisi olan, bir yorum yapabilir mi ? Tercih edilebilir bir kaynak olarak kabul edebilir miyiz ? -
-
@12-07-2018, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz merhaba. Bunlar dışında bir de anayasa var sanırım. Başka çıkartıp çalışmam gereken mevzuat var mıdır. İlk kez giriyorum ve kendim hazırlanma zorundayım yardım edebilir misiniz
50-60 a yakın kanun vardır.Anayasa idare hukuku konu kitaplarını bekleseniz iyi olur.Diğer derslerden devam edin kolay gelsin.
-
@istihbarat_mia, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
çocuğumun adını @aslan-reyiz koyacağım
Güldürdün üstad eyvallah :)))
-
@kaydı-silinmiş, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz Duvarda resmin, alemde ismin :)))
Namımızın büyüklüğü dostlarımızın büyüklüğündendir :))))
-
@atlas07, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Merhabalar,
Ömer Keskinsoy isimli hocanın, temmuz 2018 basımlı Anayasa hukuku kitabı çıkmış. Yazar hakkında bilgisi olan, bir yorum yapabilir mi ? Tercih edilebilir bir kaynak olarak kabul edebilir miyiz ?Gazi üninin ve monopol dersanesinin kamu hukuku hocasıdır borçlar genel konu kitabı kitabı ve monopolden çıkan referans soru bankası iyidir.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Merhabalar,
Ömer Keskinsoy isimli hocanın, temmuz 2018 basımlı Anayasa hukuku kitabı çıkmış. Yazar hakkında bilgisi olan, bir yorum yapabilir mi ? Tercih edilebilir bir kaynak olarak kabul edebilir miyiz ?Gazi üninin ve monopol dersanesinin kamu hukuku hocasıdır borçlar genel konu kitabı kitabı ve monopolden çıkan referans soru bankası iyidir.
Yanıtınız için teşekkür ederim
Borçlar Genel alanında, Ali Sakinci'nin temmuz 2018 tarihinde çıkarttığı kitabı ile Zapata'nın mart 2018 tarihli kitabı arasında kararsız kaldım. Bu konu hakkında bir şey söyleyebilir misiniz ? -
Arkadaşlar ahmet nohutçu grubundan yapılan açıklamaya göre Anayasa, İdare ve demokrasi konu anlatımları yanında kas soru bankası haftaya çıkacakmış en güncel haliyle. Kanunname, altın seri ve kaymakamlık kampı şeklinde diye açıklandı.
-
@bf24 bu kitaplar soru işaretlerini giderecektir diye umut ediyorum inşallah iyi hazırlanmıştır ufak hatalar emeğimizi bitirir.
-
@freeboy bende öyle temenni ediyorum.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Merhabalar,
Yanıtınız için teşekkür ederim
Borçlar Genel alanında, Ali Sakinci'nin temmuz 2018 tarihinde çıkarttığı kitabı ile Zapata'nın mart 2018 tarihli kitabı arasında kararsız kaldım. Bu konu hakkında bir şey söyleyebilir misiniz ?Ali hocanın kitabı özet biraz zapata iyi ama hikaye gibi anlatırMehmet Remziyi öneririm ikinci sayfa yayınları.
-
5018 YENİ SİSTEME GÖRE GÜNCELLENMİŞ
-
@economist-04692, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Hocam kaymakamlık mülakatını askerdeyken kazanırsak nasıl bir durum ortaya çıkıyor?
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Bana vuruyor mu onu bile bilmiyorum 94 lüyüm. Çıkar mı ne zaman çıkar hadi çıktı sınavlar vs nasıl olacak bilmiyorum.