2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@kaydı-silinmiş teşekkür ederim
-
@bf24 sende haklısın benim ki bir umut işte
-
@möözun hocam ah vakit olsa yükselin ve zeyneli kitaplarını en baştan bitircem ama hukukta kafamızı kaldıramadık ki bakabilelim
-
@paretooptimal bende yükselin var o olur mu sizce
-
TOBB 2017 Ekonomik raporu
https://www.tobb.org.tr/Documents/yayinlar/2018/EkonomikRapor2017.pdf
-
@economist-04692 dert edindiğin şeye bak be üstad yazılıydı mülakatti geçtin bı bu dert kaldı
-
çok şükür okadar çalıştık ettik de sanırım beni yakan insan hakları olacak
-
Merhaba dostlar.Bildiğiniz üzere sınavda ANAYASA ve İDAREDEN toplamda "54 SORU" gelmektedir.Önceki seneler incelendiğinde komisyonun mevzuata önem verdiğini görüyoruz.Yalnız mevzuatın genişliğini ve kalan süreyi dikkate alırsak her şeye bakmak mümkün değil.Çok fazla mesaj geliyor hangi kanun okunmalı vs.
Naçizane hazırladığım en önemli "30-35 kanunu GÜNCEL TEK PDF " halinde paylaşıyorum.Okumak isteyen,takıldığında kanuna bakmak isteyenler faydalanabilir."Seçerek de okunabilir." İyi çalışmalar.
@paretowilfredo @can-mavi @amirim @istihbarat_mia @genclerbirlikli @Kaydı-Silinmiş
https://yadi.sk/i/jRvVxTBD3ZKa3y
"Ne mutlu kendini bir ideale adamış olanlara."
Aslan REYİZ
-
@aslan-reyiz Çok teşekkürler hocam. Valla tr ekonomisi iktisat felan önemli ama anayasa idare calısmadan insan sınava hazırlanıyor gibi hissetmiyor.
-
@aslan-reyiz aslansın:)
-
@aslan-reyiz adamsın sen yahu :))) en Sondaki özlü söz de gözlerden kaçmasın :))
-
@aslan-reyiz adamın karesi
-
@aslan-reyiz Kardeşim çok saol ya ismen etiketlemende benim için bir gurur verici oldu teşekkür ederim ama sibelcan mevzusunu unutma şiitt aramızda
-
@aslan-reyiz Allah razı olsun.Güncellenmiş mevzuat değil mi
-
@istihbarat_mia aranızda kalmadı artık...bizde duyalım please
-
@corleone Ocaktan önce idare çıkmayacak anayasa için az kaldı dediler
-
@aslan-reyiz Emeğine sağlık. Inşallah bu sınavı dereceyle kazanırsın Reis
-
Arkadaslar bu yil kaymakamliga kac kisi başvurmuş belli mi
-
@cengizkan2 merak hocam benimkisi öğrenmek adına yoksa dediğin gibi her şey tamam fıstık yeşili mi kaldı derler ya
-
@aslan-reyiz elinize sağlık hocam.Bu düzenlediklerinizi okusak kitap falan beklemeye gerek yok ama insanın başı dönüyor