2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Arkadaşlar merhaba
Kaymakamlık sınavına ilk defa giriyorum ve bu sınav geçmiş sınavlara göre daha farklı diye okudum.100 soruluk test sınavında kaç doğru kaç net ile kapatır?
Geçmiş yıllarda girenler bilgisi olanlar tahminleri hakkında yardımcı olabilirler mi ? -
Aylar sonra tekrar geldim tüm konular bitti ben hazırım kas 2 defa bitirdim ama hata var themis sipariş ettim gelince onun hakkında da yorum yaparım saglicakla kalın ve bugün ilk denememi cozdum.
Kamu hukuku
46 Net
Ekonomi
8.50Net
Türkçe ve Tarih
9 Net
Ih
2.50
T.ekonomisi
8.75 net (yasin ağa:) ) -
@hkubradgn il ve ilçe sınırları CB onayı ile değişiyor hocam. Köy sınırları da uyuşmazlık durumlarında il veya ilçe idare kurulları tarafından kesin olarak çizilir diye hatırlıyorum da köy kanununa bakmak lazım
-
@orion Bu sınavın kaçla kapatacağını kimse hesap edemez hocam. Soru sayısı, konu dağılımı, yanlışın doğruyu götürmesi, iddialı aday sayısı Değişken çok ama +70 doğru gibi bir tahmin yapabilirim
-
Degisik gordugum bir soruda ben yazayim.
Ataturk kultur dil tarih kurumu kime bagli calisir?
-
@orion 80 neti geç otur çay demle hocam
-
@hll Cumhurbaşkanının yetkilendireceği bakanlığa bağlı. Şuan Kültür ve Turizm bakanlığı diye hatırlıyorum. Cevap? :))
-
@idealistbiri Hangi deneme hocam ?
-
Büyükşehir belediyelerinde encümen üye sayısı 11 mi 12 mi?
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Büyükşehir belediyelerinde encümen üye sayısı 11 mi 12 mi?
11 hocam
-
@kemoenes teşekkürler
-
@idealistbiri kas ı kaç günde bitirdin
-
21/10/2007 tarihide ki referandumda CB'nın halk tarafından seçilmesinin kabulü % kaç geçerli oy ile olmuştur?
A) %68.9
B)%69.4Yok artık :))
-
Kaymakam Adaylığı Kitabı hakkında bilgisi olan var mı?
-
Kas hataları nelerdir hocam paylaşır mısınız? Çok mu hata var
-
@hll cumhurbaşkanının görevlendireceği bakana bağlıdır
-
@bertuğ gerçekten Yok artık...
-
@okahraman07, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Kaymakam Adaylığı Kitabı hakkında bilgisi olan var mı?
-Bugün geldi konu konu sırayla çözümlü her ders.
-Anayasa 470 idare 290 insan hakları 105 iktisat 100 tc ekonomisi 100 soru.
-Açıklamaları iyi, güncel ve tablolu şekilde bir kısmı ben beğendim. -
Cumhurbaskanligi makaminin herhangi bir sebeple bosalmasi durumunda genel süre 45. gün mü yoksa ahmet nohutcunun acıklamalari gecerli mi bazi durumlarda 60.gün gibi
-
@aslan-reyiz anladım hocam kararsız kaldım da sizce kas mı sizce kaymakam adaylığı mı?