2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@aslan-reyiz hocam 404 diyor
-
-
themis o kadar övüldü gittim aldım 1 saat sonra komple hatalı olduğu açıklandı
-
Tam internetten sipariş veriyordum ki haber geldi.
Teşekkürler bilgilendirme için.
-
Anlaşılan bu sene hatasız kitap (konu/soru) yok :)) şu sınavı sene sonuna erteleselerdi iyiydi .
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
DİKKAT DİKKAT !!
THEMİS KAYMAKAMLIK SORU BANKASI HAKKINDATEMİZ EĞİTİM KURUMLARI FACEBOOK SAYFASINDAN DUYURU (MURAT KAYMAK)
ARKADAŞLAR ÖNEMLİ BİR DUYURU VE BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZ İÇİNDE 245 SAYFA, 565 ADET İDARE HUKUKU SORUSU ARMAĞANIMIZDIR..
KURAM KİTAPTAN AÇIKLAMA:
Değerli arkadaşlar,
13.08.2018 tarihinde çıkarmış olduğumuz Themis Kaymakamlık Çalışma Kitabının İdare Hukuku kısmındaki bazı sorular, kullandığımız dizgi programından kaynaklı olarak yanlışlıkla eski sorularla karışmış olup, soruların düzeltilmiş halinin tamamına aşağıdaki pdf dosyasından ulaşabilirsiniz.
Sehven yapılan bu hatadan dolayı tüm arkadaşlardan özür dileriz.
Kuram KitapBuradan indirebilirsiniz.
İDARE HUKUKU SORU KİTAPÇIĞI..
https://www.kuramkitap.com/u/…/wysiwyg/idare_hukuku_2018.pdfhttps://www.kuramkitap.com/u/kuramkitap/wysiwyg/idare_hukuku_2018.pdf
Bir de buradan deneyin -
@economist-04692 hocam yine de siz bilirsiniz ama belli bir temel varsa gecen sinavdan okumak daha mantikli, kolay hatirlaniyor
-
Ya senelerdir diyorum , adam gibi adam murat kaymak
-
@aslan-reyiz aslan ysk sınavına da mı giriyorsun ?
-
@hoffafd, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz aslan ysk sınavına da mı giriyorsun ?
Evet gircem hocam
-
@aslan-reyiz ilk başlarda karşıydım şimdi bende o yola geldim keza vmy sınavı ertelendi
-
@aslan-reyiz hocam nohutçu bu uygulamayı bütün kitapları için yapmalı. yapsa bile pdf'yi parayla satar o da var.
-
@aslan-reyiz ysk ya ben de gircem umarım en kötü birini kazanırız.
-
Sınavları bu kadar değişiklik varken ki bu sınavlarda en önemli kısımlar bu değişiklerle ilgli biraz daha zaman geçseydi yapılabilirdi hem bize külfet hem yayınlar hatalı hepsi yani farkları yok ..hem hocalar hem yayınevi acele etti hem de biz iki sınava girmeye çalışıyoruz bunun yanında dguy guy sayıştay kesmini düşünemiyorum ondan çıkıp ona giriyor millet sanırsın üni son sınıf bütlere giriyoruz
-
@fc-real-gdp Nohutçu idare hukukunun giriş kısmına, eklenecek değişiklik oldukça bütün kaynaklar için pdf paylaşacağını not düşmüş. Tabi mevcut hatalar için ne yapar bilemiyorum.
-
Tam da kitabı alacaktım kafaya koymuştum ancak soruları çözeyim derken birde ne göreyim soruların yüzde 70i belki daha çoğu justice hakimlik sorularının aynısı :))) almaktan vazgeçtim o kadar 4 gözle beklememe rağmen
-
@can-mavi on numara hocadır o yaa
-
@aslan-reyiz kesinlikle hocam. Böyle düşünecegimi tahmin etmezdim ama ertelenmiş olsa daha güzel olurdu.
-
@kuzeyinkızı zaten 3 yıllık hakimlik hazırlık sürecinde tek başvuru kaynağım murat kaymak
-
kardeşim @can-mavi hoşgeldin.
senle daha güzel buralar.
bir kere daha mülakat heyecanı yaşarız umarım.
verimli çalışmalar dilerim
önce bana sonra sana tabi ki :)))