2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@okahraman07, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz anladım hocam kararsız kaldım da sizce kas mı sizce kaymakam adaylığı mı?
Kas ta hata var deniyor .Ben bu kaymakam adaylığı ve themisi öneriyorum .Kaynaklar biraz aceleye geldi sıfır hata olmaz elbet ama en hatasız bu ikisi yine de.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@okahraman07, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz anladım hocam kararsız kaldım da sizce kas mı sizce kaymakam adaylığı mı?
Kas ta hata var deniyor .Ben bu kaymakam adaylığı ve themisi öneriyorum .Kaynaklar biraz aceleye geldi sıfır hata olmaz elbet ama en hatasız bu ikisi yine de.
Tamam hocam teşekkür ederim.
-
@aslan-reyiz KAS'ta hata bulanlar bulduğu hataları yazabilirler mi? Ben çok az rastladım.
-
@hamsi cumhurbaşkanı seçim kanunu 3. madde 5 ve 6. fıkralarda yazıyor bu hükümler ordan bakabilirsin
-
İktisatları naptınız özellikle konuları bitiren arkadaşlar yapabiliyor musunuz?
-
Kas ın iktisatını çözen var mı? Bir de themis kitapçılara dağılmış mı?
-
@bertuğ Az önce bu soruyu çözdüm hocam
-
@circassian Kas ın iktisat kısmı öyle ahım şahım bir şey yok. Kpss iktisat kaynaklarından çözerseniz daha verimli olur.
-
@corleone ben konuları bitirdim sadece soru çözüyorum kpss kaynaklarından ve de kaymakamlık çıkmış sorulara bakıyorum
-
@economist-04692, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@circassian Kas ın iktisat kısmı öyle ahım şahım bir şey yok. Kpss iktisat kaynaklarından çözerseniz daha verimli olur.
Kas'ta iktisat kısmı mı var ?
-
@economist-04692 teşekkürler.
-
Themis şimdi kargodan geldi kaymakam adaylığı ile beraber iyi gidecektir inşallah
-
@bertuğ Kas İktisat var hocam ayrı bir kitap.
-
@economist-04692 Ben Economicus'u bir arkadaştan istedim birkaç gün içinde elimde olur fakat çözmeye fırsatım olur mu bilmiyorum.
-
@bertuğ economicus güzel kitap bakabilirseniz faydanıza olur.
-
Hocam sınava sayılı günler kala şöyle özetlemek gerekirse iktisat ve anayasa kısmında iyi olmakla beraber idare hukuku mahalli idare kısmı yok denecek kadar az.Bu kısa sürede 400 sayfa idare hukukunu okuyup özümsemek zor olacağı için sadece sorular üzerinden gitmeyi düşünüyorum siz ne düşünürsünüz acaba ? Cevaplarsanız sevinirim Teşekkürler.
-
@economist-04692 Hocam hızlıca 1 kere okuyun (en fazla 2 gününüzü alır.) sonrasında test çözün derim.
-
DİKKAT DİKKAT !!
THEMİS KAYMAKAMLIK SORU BANKASI HAKKINDATEMİZ EĞİTİM KURUMLARI FACEBOOK SAYFASINDAN DUYURU (MURAT KAYMAK)
ARKADAŞLAR ÖNEMLİ BİR DUYURU VE BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZ İÇİNDE 245 SAYFA, 565 ADET İDARE HUKUKU SORUSU ARMAĞANIMIZDIR..
KURAM KİTAPTAN AÇIKLAMA:
Değerli arkadaşlar,
13.08.2018 tarihinde çıkarmış olduğumuz Themis Kaymakamlık Çalışma Kitabının İdare Hukuku kısmındaki bazı sorular, kullandığımız dizgi programından kaynaklı olarak yanlışlıkla eski sorularla karışmış olup, soruların düzeltilmiş halinin tamamına aşağıdaki pdf dosyasından ulaşabilirsiniz.
Sehven yapılan bu hatadan dolayı tüm arkadaşlardan özür dileriz.
Kuram KitapBuradan indirebilirsiniz.
İDARE HUKUKU SORU KİTAPÇIĞI..
https://www.kuramkitap.com/u/…/wysiwyg/idare_hukuku_2018.pdf -
@economist-04692, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Hocam sınava sayılı günler kala şöyle özetlemek gerekirse iktisat ve anayasa kısmında iyi olmakla beraber idare hukuku mahalli idare kısmı yok denecek kadar az.Bu kısa sürede 400 sayfa idare hukukunu okuyup özümsemek zor olacağı için sadece sorular üzerinden gitmeyi düşünüyorum siz ne düşünürsünüz acaba ? Cevaplarsanız sevinirim Teşekkürler.
Hocam ben de henuz idare kismina hic bakmadim anayasa ve Tr eko. yaridayim iktisat sadece mikro calisacam makroyu mecbur eledim insan haklari bitti sayilir. Tum bunlara ragmen eksik kisimlari bir kere okuyup gececem Tr eko+bazi idare konularinda tekrar yapabilirim diye dusunuyorum soru olayina hic bulasmayacam -
@y-oguz90 hocam soru bankası kas var elimde ondan bitirmeyi düşünüyorum.Zaten konuya da kaymakamlık kampından çalıştığım için o yüzden öyle bir yola başvurayım dedim ama kararsızım.