2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@barocan aym nin yüce divan sıfatıyla baktığı davalara 1 kere ye mahsus yeniden inceleme başvurusu yapılabilir , tıpkı sayıştay kararları gibi ...
-
Teşekkürler açıklama için
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@k-k kardeşim bence insan hakları ve tr ekonomisi zorlayacak , ama anayasa idarede orta düzeyinde biraz üstü olacak (hakimlik vs gibi) , soruları bilecegiz ama şıklar arasında tereddute düşeceğiz , bence yarısı orta -kolay sorulardan oluşacak diğer yarısı ise orta seviyeden üstte sorulardan oluşacak
ben de tr ekon ve demokrasi den çok çekiniyorum hocam
-
@k-k aynı durum bende de var , ne kadar çalışırsam çalışayım hep eksik kalıyor bende
-
@can-mavi iktisat nasık gelir hocam. En temel bilgi iktisat soruladı kaymakamlıkda gelir diye bir genelleme var insanlarda
-
@bf24, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi iktisat nasık gelir hocam. En temel bilgi iktisat soruladı kaymakamlıkda gelir diye bir genelleme var insanlarda
Çıkmış sorularda gördüğüm kadarıyla %60-70 temel tarzda gelmiş sorular. %30-40 biraz daha belirleyici soru var. -
@bf24 iktisat Sorularının yüzde 90 ı orta seviyeden yukarıda olmaz
-
Mikro iyi kötü tamam ama makroyu ne yaparım bilemiyorum. Çoğunluk şu konudan çıkar diye bir şey diyebilir misiniz?
-
@corleone, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Mikro iyi kötü tamam ama makroyu ne yaparım bilemiyorum. Çoğunluk şu konudan çıkar diye bir şey diyebilir misiniz?
Basit keynesyen model, is lm modeli, ad as modeli bunlardan mutlaka soru gelir.
-
@taromisaki9 sonlardaydım diyelim
-
@cevatcobanli444 @can-mavi kitabı o kadar eleştirdin,bak şeker kurumunu sonunda çıkarmış,üzerini çizmemiş yine.ne yapsa beğenmiyorsunuz ! Tücc öhm,hocayı
-
@tiebout ne bıraktınki gerye hocam
-
@can-mavi senin taban net tahminin nedir hocam? Hatta konu dağılımına göre en az yapılması gereken net sıralaması yaparsan çok sevinirim, fikir bazında iyi olur
-
@bf24, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@tiebout ne bıraktınki gerye hocam
garanti olsun diye yazdim. Sonra "bak sen beni yanlis yonlendirdin" demesin kimse -
@kaimmakam1 nükleer denetleme kurumu dostum diyeceğiz
-
Arkadaslar imar kanununa baktiniz mi gecmis sinav sorularinda sorulmua tahminim o ki bi sinavdada gelecektir
-
YAŞ kimin çağrısı ile toplanıyor?
-
@kaimmakam1, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
YAŞ kimin çağrısı ile toplanıyor?
CB yardımcısı
-
İleride "anne amcaya niye kaymakam diyorlar?" diye sormalarından korkuyorum
ya da kar yağsa da bir ilçeye mi gitsek, var mı hakim ve çavuş olacak
-
Arkadaşlar iyi akşamlar sınava az zaman kaldı biliyorum ama idare hukukuna nereden çalışıyorsunuz? Metin kaya idare hukuku nasıl aranızda hiç kullanan var mı?