2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
İspat var arkadaşlar .Buraya resim nasıl yükleniyor bilmiyorum link atayım.Cimer başvuru sonucunu paylaşıyorum 28.217 sayısı resmi bilgidir.
-
@needforyou ağzından bal damlıyor hocam inşaAllah sizin dediğiniz olur.
-
Arkadaşlar ben sınavın çok yüksek netle kapatacağını düşünmüyorum. Bu kanaate kendimce şöyle vardım. Ortalama zorlukta bir sınavda ilk 400 e girecek kadar çalışan kişi her dersten hemen hemen kaç boş bırakır veya yanlış yapar?
Türkçe 2-3
Tarih 1-2
Türkiye Ekonomisi 3-4
İnsan Hakları 2-3
Anayasa 2-3
İdare 2-3
Teşkilat 2-3
Mahalli idareler 2-3
İktisat 3-5
Buradan 20 yanlış 6 boş gibi bir sonuç çıkarsa 69 Net. Tabi bu, sınava olan katılım, sınavın zorluk derecesine göre değişir. Katılımı duymadan önce bu hesabı yapmıştım. Şimdi biraz daha yüksek netle kapatabilir. Benim kanaatim 68-74 arası kapatacağı yönünde. Kimisi iktisattan 3 doğru yapıp diğerlerinden daha az yanlış yapar kimisi tam tersi.. Birisi 85 net yani toplamda 12 yanlış yapacaksa bu neredeyse her dersten sadece 1 yanlış yapması demek. O adam zaten ilk 150 ye girmeli.Maksat muhabbet. Şimdiden karamsar olmaya da gerek yok
-
@y-oguz90 kim diyo 30 la kapattı diye
-
@kuzeyinkızı 28 bine sehir bile kurulur sinavda cikabilir sehir icin nufus 20 bin ustu
-
@cevatcobanli444 sinav 40 soru acik ucluydu 100 soruyla karistirmayin
-
@cevatcobanli444 ben mülakata kaldım 30 netim yoktu ve eminim
-
İstimval uygulamasını il idare kurulu yapar aklınızda bulunsun
-
@hll diyarbakır bağcılar mahallesi 44 bin yani şehrin büyüklüğüne göre değişiyor mahalle sayısı ben yine abartı olmasın diye dedim
-
@möözun aştiden metroya bin ivedik metrosunda ineceksin Kızılay’da aktarma yapacaksın ivedik metrosunda inersen 208 nolu otobüsün kalktığı yeri sor hemen yanından 208 e bin antares avm nin yanı zaten 4-5 durak sonra inersin Yıldırım Beyazıt Üniversitesi için yazdım
-
@makif34 sağolun hocam
-
@cevatcobanli444 valla hocam itiraz edip de 29la kazanamadigini soyleyen arkadaslar oldu ben 26.5 kazanamadim 74.5 aldim 27 28 le 79 alip kazanamayanlar coktu 400. arkadas 30 ya da 30.5 dogrum var diyordu facebook grubunda
-
@y-oguz90 o yuzden sinav kolay olusa yukaridaki arkadasin 85 tahminine sasmam bana da ucuk geliyor ama olabilir yani. tabi sinav oncesi ne desek bos sinavdan sonra ortaya cikar az cok
-
Sizce sorulara genel yetenekten mi başlanmalı yoksa alan dan mı . Şu soruya cevap verirseniz çok makbule geçecek ben alandan başlamı düşünüyorum da çünkü kpss sınavında türkçeye çok takılıyorum bu sınav için hangsi olmalı ????
-
@kuzeyinkızı Türkçe inkilap bunları bitir ilk önce
-
@kuzeyinkızı yanlış hatırlamıyorsam 2015 idari hakimlikte gk-alan soruları ayrı kitapçıklarda verilmişti son zamanda böyle bi uygulama oldumu bilmiyorum ama böyle bi uygulamada olabilir
-
@kuzeyinkızı hocam bence sen Türkçeden başla çünkü çok takılıyorum diyosun alan istediğin gibi geçmez çok boşun olur sonra alan duruyor Türkçeye dönemem gibi psikolojik savaş verirsin yalandan Türkçeden yapacağın 2-3 doğru gider siralaman 1000 kişi oynar , tavsiyem size bu yönde
-
@kuzeyinkızı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Sizce sorulara genel yetenekten mi başlanmalı yoksa alan dan mı . Şu soruya cevap verirseniz çok makbule geçecek ben alandan başlamı düşünüyorum da çünkü kpss sınavında türkçeye çok takılıyorum bu sınav için hangsi olmalı ????
En iyi bilinen konulardan başlanmalı bana göre. Hem moral olarak faydalı olur, hem de kısa sürede çözdüğün için diğer soruları çözerken stres olmazsın.
-
@kuzeyinkızı hocam nereden baslayacaginizdan ziyade nacizane soyle bir tavsiye vereyim testi bitirip kontrol ederken degistireceginiz cevap olacaksa cok dikkatli olun, sakin bi sekilde iyi dusunun. gecen sinav 5 sorumu degistirdim 1inde yanlisi silip dogruyu yazmisim 4 tane de dogrumu degistirip yanlis cevaplari yazmisim. hic kontrol etmeden verseydim kagidi kazaniyordum yani bunu yasayan bircok arkadasimiz var o yuzden uzerinde durulmasi gerek klasikte bile boyle olduysa testte celdirici şıklarla bu etki bence artacak genelde ilk verdiginiz cevap dogru oluyor.
-
@y-oguz90 banada çok oldu biliyormusunuz kaç sınavı öyle kaybettim bu konuda çok haklısınız teşekkür ederim ayrıca