2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@bertuğ valla dostum kaldım ben iktisatta iki elin arasına aldım kafayı bakıyorum öyle.
-
@27ömer27, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@bertuğ kardeşim şu iktisattaki 10 neti bşze de söyle nerelere bakalım boşuna uğraşıp soru kaçırmayalım
Bütüne bakmak lazım Sınav öyle güzel planlanmış ki, herkese farklı bir avantaj ve dezavantaj içeriyor. En sevdiği şey iktisat sorusu çözmek olan bir insan için o net az bile de, kötümser olalım diye 10 yazdım
-
@bertuğ Eyvallah inşallah 12 net yaparsun ne diyeyim
-
@27ömer27, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@bertuğ Eyvallah inşallah 12 net yaparsun ne diyeyim
İktisat tamam da diğerlerini ne yapacağız o muallakta biraz. Kolay gelsin hepimize.
-
@bertuğ asıl iktisat zor diğerleri kokaydir
-
@memurist, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@bertuğ asıl iktisat zor diğerleri kokaydir
Hocam dediğim gibi işte kişiden kişiye değişiyor. Ben hiç Anayasa dersi bile almadım üniversitede. İktisadı da öylesine okuttular zaten, kendimiz emek verdik. Yine çok şükür bir şeyler yapmaya çalıştık 3 ay gibi bir sürede, sıfırdan temel attık.
-
Arkadaşlar gençlik parkının orada ulusta bir otel buldum.ancak ulus tarafındaki otellerin güvenilir olmadığını söylediler.tavsiye eder misiniz ?
-
@orion, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar gençlik parkının orada ulusta bir otel buldum.ancak ulus tarafındaki otellerin güvenilir olmadığını söylediler.tavsiye eder misiniz ?
başka yerden bul hocam.
-
@k-k, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@orion, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
başka yerden bul hocam.
Hocam korkutmayin. Ben ulustan otel ayarladim.
-
@k-k başka semtlerde 250 300 tl günlüğü istiyorlar.ulusta 120 tl isteyen var
-
@bertuğ ben de işletme mezunuyum, iktisat dersleri aldım ama unutmuşum bir de bu sefer daha zor geldi, ben de hiç anayasa idare hukuku gibi ya da mahalli idareler dersi almadım hiç hep kendim çalıştım iki ay boyunca, Allah yardımcın olsun
-
Arkadaşlar ben de ankaraya ne zaman gitsem sınav vs için kızılayda hd iskendern sokağında lotis otel var gayet iyi ve fiyatı uygun günlük kişi başı 70 tl civarında. Google dan telefonuna ulaşıp rezervasyon yapabilirsniz.
-
@memurist, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@bertuğ ben de işletme mezunuyum, iktisat dersleri aldım ama unutmuşum bir de bu sefer daha zor geldi, ben de hiç anayasa idare hukuku gibi ya da mahalli idareler dersi almadım hiç hep kendim çalıştım iki ay boyunca, Allah yardımcın olsun
Amin hocam Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
@orion hocam yunus emre kyk nın yanında kırmızı bi otel var adını unuttum.orası düzgün de diğerlerinden uzak durun.özellikle çankırı caddesindekilerden( dediğim otelde çankırı caddesinde ama bi kötü yön görmedim duymadım)
-
@k-k hocam ulusta Almer otele rezerve yaptırdım.Ne açıdan ulusta tutmayın dediniz? Korkuttunuz:(
-
JGK yaş üyesimi
-
Arladaslar imar kanuna calisan var mi
-
@aday 28.217 adaydan bir eksildi şimdi:)
-
@böğürtlen sebep
-
@böğürtlen biliyosan önce soruya cevap ver sonra sebebini açıkla:)