2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
İnsan haklarından elinde kısa bilgi olan var mı sınava yönelik madde madde vesaire
Olan varsa özel yerine burdan paylaşsa iyi olur aslında
-
@circassian sadece kanunun sonundaki cetvelden çıkabilir.
-
İnsan hakları ile Türkiye ekonomisine hiç bakamadım Allaha emanet girecem, Türkçe ile AİİT kpssden kalan bilgilerle artık ne kadar yaparsam diğer bölümler için hazır sayılırım
-
@rootofallevil peki ben diğer bölümler için bile hazır değilim geçen sene neyse o desem gerçi temel var ama kaymakamlık için gerekli detayları karıştırıyorum
-
@rorschach159 tüm bilgiler birbirine girdi hele şu cb teşkilatı.. bir yandan test olmasına seviniyorum en azından şıklar üzerinden soruları yorumlayabileceğiz
-
@murky hocam kulaklarımla duydum kaç tane insan sınav test diye başvurdum dedi ya yanlışlar doğruyu götürüyor diyince de kpss den alışkınız diyo
-
@rootofallevil test sınavı %50 şans. En azından soruyu tutturmak ihtimalin var. İlk başta test olmasına karışıydım ama bu kadar çok şey değişince dediğin gibi test olması isabet oldu. Benim gibi boş bırakınca morali bozulan tüm adaylar için resmen eziyet
-
Çalıştıktan bir müddet sonra hiçbir şey bilmiyor hissi çok kötü oluyor.
-
@corleone zırcahil hissediyorum kendimi çalışmadan evvel daha çok şey biliyodum
-
@corleone aynen ya ama beynin fotoğraf çekme kabiliyeti olduğu için okuduğun görüntü sınavda gözünün önüne geliyor bu benim başıma geldi panik yapmayın ben zmanında çok yaptım ama hepsini hatırladım
-
@fc-real-gdp bence iki soru cikar
-
@kuzeyinkızı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@corleone aynen ya ama beynin fotoğraf çekme kabiliyeti olduğu için okuduğun görüntü sınavda gözünün önüne geliyor bu benim başıma geldi panik yapmayın ben zmanında çok yaptım ama hepsini hatırladım
İçimi rahatlattın hocam, ilk kez sınava gireceğim ve 3 ayın sonunda hiçbir şey bilmiyormuşum gibi hissediyorum. Garip, kötü bir his.
-
Vali seçilmek için 5 yıl çalışma şartı var mı yok mu ? Kimi kitap var diyor kimisi yok
-
@circassian Vali olabilmek için öncelikle Kaymakamlık görevi şart. E kaymakamlık görev süresi de 5 yıl olduğu için bu şekilde bir şart olmuş olabilir. Yanlış biliyorsam düzeltirseniz mutlu olurum.
-
@kocer vali olmak için kaymakamlıktan gelme şartı yok. 5 yıl çalış biyerde cb atayabilir
-
Ulus Peracity otelden yildirim beyazit bati kampüsüne gidecek olan var mi?
2-3 kişi taksi tutup sinava gidebiliriz.
-
@needforyou, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
atayabilir
Teşekkürler hocam. Gerçekten bıktım artık her kitap farklı birşey yazıyor. Bu sınav bildiğin rastgele bir sınav olacak. Kazanan kitaba göre kazanacak.
-
konu anlatımlı kitap almadım soru bankası aldım sadece kanunlara çalıştım inşallah iyi etmişimdir güven olmuyor zira
-
Devlet denetleme kurulu üyesi veya denetçisi olmak için 12 yıl çalışma şartı diye bişey var mı?
-
@mia_1071, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Devlet denetleme kurulu üyesi veya denetçisi olmak için 12 yıl çalışma şartı diye bişey var mı?
Var