2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@captain ürün sapması
-
@birgarip cevap di mi, erdal ünsali açıp soruyorlar soruları
-
@keynesinruhu erkek norm kadın artık gibi saçma cevap vardı o sanırım
-
@genclerbirlikli genel olarak nasıl görünüyor hocam durumlar?
-
@aleks10 hocam ben de ürün sapması yaptım. Fiyat parazitleriyle gibi bir şık vardı sanki. O şık çol düşündürdü beni. Emin misiniz cevaptan?
-
@rootofallevil yeni ürün sapması mi neydi o
-
@murky hocam bu sınava il idare, il genel, belediye ve büyükşehir kanunlarından çalışan, iktisatta erdal ünsaldan çalışan, ayrıca son gelişmeleri takip eden kazanır
-
Ben bu sınavda bu kadar patlayabileceğimi düşünmüyordum yahu. Soru toplamaktan da vazgeçtim 27 eylülde gelirim, doğum günüm de bir süpriz olur belki
-
@aleks10 doğru evet sınavda mantığı doğru kurdum da buraya yanlış yazdım grafik olmayınca yapamıyorum.
-
@captain eminim hocam erdal ünsalda okumuştum.ürü sapması enflasyonu azaltan bir ünsur yana sana pozitif dışsallıgı var
-
Peki asıl bomba soru Amerikada Demokrasi kitabını kim yazdı
-
Büyükşehir belediyesi ilçe belediyesinin bütçesine müdahale ederse itiraz merci bb meclisi miydi
-
@aleks10 tamam. Teşekkür ederim.
-
Siyasi kolluk vardı, mit cevap
-
@rorschach159 Alexis de Tocqueville
-
Ben bim yaptım @rootofallevil
-
Çok fazla 2 seçenekleri arasında kaldım sizde de mi öyle oldu? Yoksa tam hazır olmadığım için mi öyle hissettim
-
Günlerce insan hakları çalışacağıma il özel ve belediye kanunu hatmetseydim fullerdim kesin
-
@keynesculuk danıştay var miydi
-
Kamu denetcisine basvurnada yanlis olan sadece tc vatandaslari basvuru yapabilir. Anayasa sure sorusu gun. Meclis fesihleri yapabilen danistay(2 soru) iller bankasi 1933 kuruldu diye biliom siklarda yoktu 1935 olarak salladim. Deflator 10. Adayken kovulan memur 3 yil.