2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Danıştay yoktu bende onu düşündüm ilk başta ama sonra kanunnameden anımsadım bim yaptım inşallah doğrudur @genclerbirlikli
-
@keynesculuk hocam danistay vardi ve cevap danistaydi
-
@keynesculuk kanunda danıştay diyor hocam
-
@keynesinruhu kopenhag yaptım çünkü o iklim değişikliğiyle ilgili
-
@genclerbirlikli göremedim şıklarda danıştayı demekki gözümden kaçmış
-
Siyasi polis hangisiydi ?
-
Mit yaptım @keynesinruhu
-
@keynesinruhu mit
-
Türkçede genelleme sorusu vardı, cevap bütün genellemeler yanlıştır olan.
-
Arkadasin biri acik uclunun kiymetini bilemedik demisti o kadar hakli ki gercekten efsane bi sinav hazirlamislar
-
Urfa sorusunun yanlışı: belediye başkanı seçer- bbb başkanı seçer
2012 yılından önce köyde oturan ilçe belediyesini seçemez
-
Evet arkadaşlar neredeyse çoğuna baktım arkadaşlarla çok basitti anayasa full , idare 4 yanlış iktisat çok kolaydı galiba full yaptım insan hakları ve türkçe çok zordu yorumsuz
-
@aleks10 @captain @RootofAllEvil Aşağıdakilerden hangisi beklenen enflasyon maliyetinden değildir ? diyordu. Cevap : Ayakkabı ve deri maliyeti Çünkü Beklenmeyen enflasyon maliyetidir.
-
@osaduman bulunduğu ilçe belediyesi için seçer hocam 2012 den önce ben ihtiyar heyeti yaptım çünkü bsb lerde köyler mahalle oldu
-
@kocer beklenen enflasyon maliyeti hocam o.
-
Arkadaşlar tarih gazete sorusu Albayrak yapmıştım baktim Albayrak mis 1919 da çıkmış. Vicdansizca sordular
-
@genclerbirlikli @aleks10 soruda dikkat ederseniz Olumlu dan olumluya pozitif bir talep vardı. Dışsallık da değil ürün de değil direk Pozitif talep.
-
kaymakamlığa ilk girişimde sadece 20 gün çalıştım sınav zordu ama o kadar çok kişi girdiki bu sapmayı aşağı düşürür gibi
-
Vaner planı vardı cevap
-
Büyükşehir belediyesinde itiraz sorusu danıştay olacakmış gitti güzelim soru