2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@kuzeyinkızı ben de kurumda görmüştük ordan aklıma geldi
-
Beyler önceki senelerde test sınavları kaç ile kapatmış bilen var mı
-
Yönetmelik çıkaramayacak makam sorusunun cevabı ne olacaktı?
-
@conmaynard hocam tpl maks ise mpl 0 dır. Birinci türevi al 0 a eşitle yaptım. 2.türev ap falan olursa oluyordu hatta referans grafik bu
-
Ben size dun mülakat için takim elbise bakıyorum dedim guldunuz 4 yanlış çıktı o kadar soruda indirimdeydi kadın dedi siz kesin yarin basarili olacaksınız alin hakli çıktı hahahaha
-
Ya ben 5/6 tane soruyu boş bıraktım iktisattan .Puanım düşermi gardaşlar
-
@barocan dekanlik
-
@barocan hukuk fakültesi dekanlığı
-
@idealistbiri helal
-
4483 e tabi olmayanlar sadece hakimler mi yoksa hakimler ve öğretim görevlileri mi? Bir de yönetmelik çıkaramaz sorusunun cevabı dekanlık mı?
-
Sağolun cevaplar için arkadaşlar
-
Abi k.a.s daki soruların aynisi çıktı ya helal Ahmet hocaya
-
Memuriyet seçilmeye engel durumu soruyordu. 1 3 müydü. Emin değilim
-
@rorschach159 yalnız 3 affa uğrasa bile güveni kötüye kullanma suçu memurluğa girişe engel
-
@idealistbiri Gerçekten kitap çok soru tutturdu kitabı ben incelemedim ama inceleyenler Kas bu sınavda en başarılı yayın diyorlardı sınavdan sonra
-
@barocan aynı sorular vardı benim 4-5 yanlışın var alanda max. 6 tane çıkar şuan çok mutluyum inan süper bi duygu
-
63-64 netle kapatır 75 diyenler uçmasın bence
-
@rorschach159 pardon 1 ve 3 hocam 1 yıl ve üzeriymiş kasıtlı suç sınavda 1 yıl cezaya hükmedilen diyordu
-
@rootofallevil tamam işte engel diye soruyordu cevap d idi ben yönetmelik sorusunda akıl tutulması yaşayıp d şıkkında olan belediyeyi işaretleyince memuriyet sorusu da d olacaktı 4 tane d üst üste geliyordu o yüzden memuriyeti boş bıraktım ve 2.25 netim gitti
-
Anayasa da disiplin cezası vs birşey vardı.sadece memurlar yaptım.. Bide 200 bin 500 bin arası 3 tü sanırım