2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@makif34 Soru çözer diye sormuyordu ki. Sınır uyuşmazlığında kimin görüşüne başvurulur diyordu.
-
@makif34 doğru hatırlıyorsun kardeşim , ben biran yanlış hatirladim
-
Il Encumeni 7 kisiden olsur
Baskani Validir
3 üye Valinin sectigi kisiler ki bunlardan biri Genel sekreter
3 uye Il Genel Meclisinden gelirSoru şuydu,.
I.Vali
II. Vali Yarsimcisi
III. Genel sekreterHangisi Encumen uyesi degildir?
Cevap : Vali Yardimcisi -
@g-uzmanı hocam genel sekreter de bulunur encümen üyelerinin arasında. Hatta valinin olmadığı zaman encümene genel sekreter başkanlık yapar.
-
@g-uzmanı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@makif34 Soru çözer diye sormuyordu ki. Sınır uyuşmazlığında kimin görüşüne başvurulur diyordu.
Kesinlikle , cevap da kaymakam
-
@can-mavi öyle 2 soru vardı sündür uyşmazlıpında görüşü alınacak makam cevap kaymakam diğeri de kim çözer cevap vali
-
@ayraan Çok pardon belediye encümeni ile karıştırmışım sekreter dahilmiş.
-
@ayraan hatta daha önce çözdüğüm bi soruda encümen de doğal üye olarak geçmişti sekreter, daha önce duymamıştım hiç o zamana kadar o yüzden 1-2diye düşindüm bende ama üye olanı soruyordu
-
@g-uzmanı hepimiz aynı durumdayız gece uyurken soru çözdük kafamızda eşim niye dalgınsın diyor yatarken doğru hesaplıyordum karıştırmamız normal
-
@makif34 AHAHA.D.D BEN DE elimle havaya doğru çıkan sorulara tick atıyorum, eşim de dedi ne yapıyon ben de hava ile olan aramdaki ilişkiye karışma dedim.d.d
-
Beyler iyi bir kahvaltı yapın unutun şunu herkes ayrı telden çalıyor açıklayacak ÖSYM o zaman bakarız ayrica bu sınavda 64 net yapan bile girecek mualakata moralinizi bozmayınz.
-
Türkiye ekonomisinin cevapları net değil bence onları netleştirelim
-
@avukatbey oda bişey mi ben duvara elimle yazıyordum doğru yanlış diye kardeşim anneme gidip anne ablam kaymakam değilde şizofren oldu galiba dedi
-
@g-uzmanı
İl özel idaresi kanunun 25. maddesi;"İl encümeni
Madde 25- (Değişik birinci fıkra: 12/11/2012-6360/22 md.) İl encümeni valinin başkanlığında, genel sekreter ile il
genel meclisinin her yıl kendi üyeleri arasından seçeceği üç üye ve valinin her yıl birim amirleri arasından seçeceği iki
üyeden oluşur.
Valinin katılamadığı encümen toplantısına genel sekreter başkanlık eder.
Encümen toplantılarına gündemdeki konularla ilgili olarak, ilgili birim amirleri vali tarafından oy hakkı olmaksızın
görüşleri alınmak üzere çağrılabilir."Vali ve Genel Sekreter Encümen üyesidir.
-
70 net üstü yapanlar iyi yapmış bana kalırsa. Son değişiklikler çok dikkatten kaçmış olabilir. Mülki amirlere vekalet değişikliği, DDK'nın silahlı kuvvetleri de denetleyebilmesi, İçişleri bakanlığı ile mahalli idarelerin vesayet ilişkisinin kesilmesi, Cumhurbaşkanlığına bağlanan kurumlar... bunlar zorlayıcı ve eleyiciydi. (daha bunlara benzer birkaç soru daha var)
70 altına pek şans tanımıyorum ben, 70 ve üzeri diyorum mülakat tahmini olarak.
-
şanlı urfada ikamet eden vatandaş sorusu kesinlikle belediye başkanının seçimi olacak. köyler mahalleye dönüştürülmezden evvel sadece muhtarlarını seçiyordu. artık ilçe belediye başkanlarını da seçiyor.
-
@circassian zaten üye olanı soruyordu hocam
-
Bu arada aslan reyiz nerde gerçek değil miydi biz kaymakam aday adaylarına yardım eden Hızır (as) mıydı
Allah ondan razı olsun -
Beyler yazmadan duramayacağım şu t.c ekonomisinde dışa açılım gibi bi soru vardı 24 ocak kararlarını mı ? 1980 mi yani.
-
@circassian Ihıhıhıhı.d