2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@memurist il özel idaresi kanunu,il encümeni kısmını açıp bakabilirsin
-
Sahiden standart sapma olmama ihtimali var mı acaba YDS misali?
"Adayların testteki sorulara verdikleri doğru ve yanlış cevaplar ayrı ayrı toplanacak, doğru cevap sayısından yanlış cevap sayısının dörtte biri çıkarılarak ham puanlar elde edilecektir. Adayların testlerden aldıkları ham puanlar toplanarak 100 tam puan üzerinden sınav puanları hesaplanacaktır. 100 tam puan üzerinden 70 ve daha yüksek puan alan adaylar, en yüksek puanlı adaydan başlanarak puan sırasına konacaktır."
-
Arkadaşı. En iyi standart sapmalar bu sınavlarda oluyor herkes tamam bende onu yaptım kanka diyor tabi çoğunluk yapınca doğru varsayım varya sonra bi bakiyosun yanlış yapan sayisi çok az al sana müthiş bi sapma
-
Sınav soruları kesin olarak yayımlanacakmış zannederim yıllar sonra ilk kez ÖSYM' i aradım.
-
@murky baktım hep sınavdan 2 gün sonra yayımlamışlar hakimlik, tus vs. herhalde yarın yayımlanır
-
@123456789 Cevapları da yayınlanacak mıymış?
-
@avukatbey yok cevap yayımlanmayacak sen istediğin cevabı kabul edebilirsin
-
@stresliyim06 hocam büyükşehir belediye meclisi ilçe belediye başkanlarından oluşmaz mı? e seçiyoruz işte.
-
@circassian ben de 1983 yaptım. 1980de darbe sırasında olacağını düşünmeyerek 83 te Özal ın açılımından dolayı öyle düşündüm
-
@avukatbey Yayınlanacak kardeş insan gibi cevap vereyim dedim..
-
@memurist ciddi misin
-
Bazı arkadaşlara şaşıyorum kendi cevabına göre cevap anahtarı yapmış şu doğru değil diyerek ciddi ciddi yorumlarda bulunuyor aç mevzuatı gözünü sevdiğim oradan bak Yok bakmayıp ahkam kesiyorlar üzülüyorum vallahi
-
67-68 netim var acaba umut bitti mi sayın @can-mavi hocam
-
@fernando-reges Teşekkür ederim.
-
@stresliyim06 Bir köylü olarak 2012 öncesinde belediye seçimlerine oy kullanmıyorduk tecrübe ile sabittir
-
@hsnhsn aynen ben de
-
@keynesin-faizi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
67-68 netim var acaba umut bitti mi sayın @can-mavi hocam
valla @can-mavi hocam 73,5 net yaptıysa 65 le bile kapatsa şaşırmam ben..
-
Sınav anın da bizi bidaha sınava almayacaklar bu sorularda yıldırma taktiği diye düşünerek tribe giren var mı
-
-
Beklenen enflasyon sorusu
Dış ticarette serbesyleşme
Tr eko. hangisi azalmıştır?Bunlarla alakalı net cevaplar belli mi?