2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@larendeli iktisatçının cevaplarını yollayabilirsin misin
-
Ag dissaligi olduğunu söyleyen arkadaşlar ag dissalligin tanımını yazabilir misiniz? Hiç bir yerde rastlamadim ogrenmek icin soruyorum
-
@genclerbirlikli hocam bu mantığa göre rtük üyelerini de biz seçiyoruz o zaman. Biz ilçe belediye meclis üyelerini seçiyoruz. Onlar daha sonra kendi aralarındaki seçimle bşb meclis üyesi oluyorlar.
-
@sehri-emin şu an evde değilim eve gidince Erdal Ünsal’ın kitabından bulup atarım.
-
@dolaylı-tümleç benn de o kötülükle ilgili şkkı yaptmm
-
@larendeli hocam sizi geçen seneden hatırlıyorum. Benim de durum sizin gibi. Bu sefer düşeceğine inanıyorum nedense.
-
@circassian ancaktan sonra düşünce değişmiş genelleme de yanlış fakat her genellemenin de bir doğru tarafı vardır diye yorumladım ona uyan şıkta her iyiliğin içinde bir kötülük vardırdı onu işaretledim.O şık olabilir çünkü bütün genellemeler yanlıştır ifadesi o ancak kelimesine kadar doğru fakat ancaktan sonra düşünce değişmiş.
-
65-70 arası kapatır 70 üstünde neti olan da rahat olsun mülakat için takım elbise baksın
-
Şu nohutcunun cevaplarını biri ozelden yollayabilir mi ?
-
@keynesin-faizi buraya yazsalar daha iyi hepimiz goruruz
-
@bilgebey ilçe belediye meclis üyelerini seçiyoruz ama onlar daha Sonra kendi aralarında seçim yapmıyorlar. Aldıkları oy oranına göre partilerin 1. Sıra adayları Ve seçimi kazanan partinin kontenjan adayı direkt olarak Büyükşehir Meclis üyesi oluyor Yani biz seçiyoruz.
-
Erdal Unsal mikro 11 baski 2017 sayfa 79
Cevap AG DİSSALLİKLARİ -
@ese03, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Erdal Unsal mikro 11 baski 2017 sayfa 79
Cevap AG DİSSALLİKLARİTuketicilerin bir maldan talep ettikleri miktarin o mali satin alan tuketici sayisindan etkilenmesine (tuketicilerin bir maldan talep ettikleri miktarin o mali satin alan tuketici sayisindan bagimsiz olmamasina) AG DİSSALLİKLARİ ( NETWORK EXTERNALITIES ) denir.
-
@rootofallevil Çok iyiniyetli bir temenni bu:)
-
@hsnhsn oyleyse sorun yok
-
Arkadaşlar aym ye nedense başvuru için herkes 30 yapmış ve kimse de sesini çıkarmıyor. Aym ye bireysel başvuru süresi 60 gün içinde başvuru yapılır, 30 gün değil.
-
@memurist aihs bireysel başvurulur o aym olsa duramazsın.
-
-
@bilgebey mvleri direk rtük üyesi olsa evet dediğin gibi olur hocam. ama ikisi başka. senin ilçe belediye başkanı seçtiğin adam aynı zamanda bşb meclis üyesi. sen seçmezsen bşb meclis üyesi olamayacak.
-
@sehri-emin erdal ünsal ın kitabı kaynak.