2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Bu iktisattaki L 1 mi 2 mi ?
-
@dddddd Ümit Hoca dediyse ya 5 puan yukarı çık ya da 5 puan alta in. Bugüne kadar tutturduğunu görmedim hocanın:)
-
@avexer hahahaha keşke o kadar düşse, ama bencede o ne derse tersi çıkıyor kitaplarıda patladı bu sene
-
@sinavparambitti tutturamadı anlamında patladı dedim
-
@avexer, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Nohutcu oyle dediyse 65'e kadar düşer bu sınav.Rahat olun arkadaşlar.Nohutçu Dünya yuvarlak dese ertesi gün şekli değişir.
dünya yuvarlak dese ertesi gün şekli değişir
:)))))
-
@sinavparambitti, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@avexer hahahaha keşke o kadar düşse, ama bencede o ne derse tersi çıkıyor kitaplarıda patladı bu sene
Sınav duyumları da çok kalitelidir.Mayısta sınav var der , mayıs gelınce haziran olur sonra temmuz.Bir kere de çıkıp özür dilemez yanlış duyummuş diye.Sosyal medyadan hocam niye boyle oldu diyenleri de direkt yasaklar.Öyle de kral hocadır.
-
Binlerce kisi 70 uzeri yapsin daha da bu sınava hazırlanmam. Çok gördük 90 puan alırım 100 puan alırım diyenleri. Daha sonra itiraz edecem yanlışlık var diyenler binlerce kişi olacak ışte. 70 in üzerinde kapatacagina hiç ama hiç ihtimal vermiyorum.
-
Yazdığı kitaplarla Türkiye'de eğitimde fırsat eşitliğinin duayeni olmuştur.Bir tost , çay parasına(Bodrum fiyatlarıyla) kitaplarını rahatlıkla alabilirsiniz.Kitapları her zaman günceldir asla ticari kaygı gütmez.Olur da yanlış bir bilgiye rastlarsanız bir sonraki baskıda hemen düzeltr.
-
sınavın çok çeldirici aldatıcı düzeyde olduğunu düşünüyorum herkesin ortak olduğu cevap sayısının çok az olduğu kanaatindeyim tahminim 68-70 arası bir yerde kapatacaktır.
-
1-arkadaşlar ösym nin soruları yayınlayacağını nereden öğrendiniz, soruların %5 ini yayınlıyordu, inşallah dediğiniz gibi hepsini yayınlar,
2-nohutçu, binlerce kişinin 70 üzeri beklediğini nereden biliyormuş? hadi diyelim biliyor, o binlerce kişi 70 net ve üzeri beklediğini iddia etmesi sınavın yüksek kapatacağı anlamına mı geliyor?
3-geçen sene ki sınavdan çıktığımda millet sevinçten nara atıyordu, şöyle iyi yaptık böyle iyi yaptık diye, en temkinli olan bendim, ben kazandım onlar kazanamadı, kime inanacağız bu durumda?
4-yani kimse kusura bakmasın ama yıllardır girdiği sınavların hemen hemen hepsini kazanan biri olarak ben bile 70 i zar zor görüyorsam hatta büyük ihtimalle 70 in altında kalacaksam, bu 75 yapan adamlar uzaydan mı geldiler? -
70 aşağısına düşmez gecen sinavdada 72 73 puan ile kapatir diyorduk 80 ile kapatti onun icin kendimizi kandirmadan konusalim en düşük 70 net
-
Soruları ve cevapları yayınlanmamış bir sınavda net hesabını herkes doğru olduğuna inandığı cevaba göre yapar, gerçekler ise acıdır.
-
@new_user hocam geçen kaymakamlik sınavını bende kazandım ve diğer kazanan arkadaşlarla konuşuyoruz hepsi bırak 75 neti 70 net çıkmaz diyorlar. Eğer öylesine giren binlerce arkadaş 75 yapıyorsa ben yaşlanmisim deyip kenara çekilir yeni neslin inanılmaz bilgili olduğunu görüp gelecek adına umutla bakarım
-
@epikür, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@saitulukurt soruların cevaplarına bakmicaktım ama.. 301 değil 151 karar yeter sayısını soruyor en az ne kadar Çoklukla kabul ederse diyor..nitelikli çogunluğa gerek yok
Yanlışım varsa düzeltin ama yanlışınız var.
-
@enea yaw arkadaşım işte neye göre böyle kesin çıkarımlar yapıyorsunuz anlamıyorum, sınava 28 bin başvuru yapılmış, 8 bini hiç girmemiş olsa eder 20 bin kişi, nerden biliyorsunuz kimin kaç yaptığını, herkesin bir tahmini illaki olur ama şu netten aşağı kapatmaz, bu puandan aşağı kapatmaz demek nasıl bir kendinden eminliktir anlamak mümkün değil.
-
@ese03 tamam zaten bu genel adı. Soruda vebleni soruyordu işte. Tüketici sayısının artmasına binaen talebin artması.(veblen)
Tüketici sayısının artmasına binaen talebin azalması(snop).Soru netti gayet.
-
@avexer Hocam sen başarılı birisin. Hocaları da hiç tanımam hiçte dersaneye felan gitmedim. Ticari kaygıları olduğu aşikar.Ancak bırakalım şimdi birilerini eleştirmeyi. Sınav genel itibariyle kaliteliydi. Standart soruları sorsalar burada 85ler 90 lar havada uçuşurdu. Kimseden ses çıkmıyor çünkü ordan burdan 1 doğru gelir mi derdinde insanlar. Sayıştay da 90 da 66 civarı kapattı ve yanlış dogruyu götürmüyordu. Burada insan 73-74 doğru yapsa bile neti bi anda 70in altına düşüyor. Bence 70 neti gören kesin mülakatta. 65-70 arası yığılma olur gibi bi ihtimal 67-68 le mülakata kalınabilir.
-
@enea geçen sınavda 85 yapanların çoğu zaten 70 i geçemiyor hocam
-
Arkadaşlar nüfus sorusunda hangi yıllar arasını soruyordu?
-
@new_user, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
1-arkadaşlar ösym nin soruları yayınlayacağını nereden öğrendiniz, soruların %5 ini yayınlıyordu, inşallah dediğiniz gibi hepsini yayınlar,
2-nohutçu, binlerce kişinin 70 üzeri beklediğini nereden biliyormuş? hadi diyelim biliyor, o binlerce kişi 70 net ve üzeri beklediğini iddia etmesi sınavın yüksek kapatacağı anlamına mı geliyor?
3-geçen sene ki sınavdan çıktığımda millet sevinçten nara atıyordu, şöyle iyi yaptık böyle iyi yaptık diye, en temkinli olan bendim, ben kazandım onlar kazanamadı, kime inanacağız bu durumda?
4-yani kimse kusura bakmasın ama yıllardır girdiği sınavların hemen hemen hepsini kazanan biri olarak ben bile 70 i zar zor görüyorsam hatta büyük ihtimalle 70 in altında kalacaksam, bu 75 yapan adamlar uzaydan mı geldiler?tam olarak bunu demem istiyorum ben de.
bu sınavı sürekli kazanan 7 8 kişi var etrafımda.
onların ortalaması 69-72 iken nasıl oluyor 75 üstü.
ilginç gerçekten