2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@genclerbirlikli evet ag dissalligi dogruymus
-
Nohutcunun soyledigine gore 70-75 net arasi bekleyen binlerce kisi varmis.75 net ustu umitlenebilirmis
-
@murky aym ye de bireysel başvuru var AİHM ne de bireysel başvuru var her ikisine de bireysel başvuru hakkı var
sınavda anayasa mahkemesine kaç gün içinde basvurulur sorusu çıkmadı mı,sanırım ben AİHM ile karıştırdım hep yanlış ya -
Büyük olasılıkla bir daha bu sınava hazırlanmayacam ama eğer karar değiştirir hazırlanırsam kaynak listem kesinlikle böyle olacak.
ÖSYM,neleri kaynak kullandığını artık net olarak belirtmiştir bu sınavda bana göre.*İktisat Erdal Ünsal
*Türkiye Ekonomisi Hüseyin Şahin
*Demokrasi,İdare H,Anayasa H Kemal Gözler
ve mevzuat (ilgili yasa metinleri)
*Devrim Tarihi YÖK'ün Devrim Tarihi adlı kitabıBunlar dışında bir kaynak kullanmam ben artık.
-
@memurist hocam aihm de iç hukuk yolları tükendikten sonra 6 ay valla ben öyle laf olsun diye yazdım onu sınavda aym çıktı ve cevap 30 gün.
-
Yarın sorular açıklanınca her şey netleşir. Özellikle Türkçede herkes de beklenenden 1 2 soru eksik gelecek bence. Genel olarak bakıyorum herkes Türkçeye 14de 14 tik atıyor gibi.
-
İdari işlemlerden çıkmadı değil mi?
-
@ultras06, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Nohutcunun soyledigine gore 70-75 net arasi bekleyen binlerce kisi varmis.75 net ustu umitlenebilirmis
Ben de 65-67 bandında kaldım. 6 kere sınavı kazanan adam da 70 net yapamadım deyince ümitlenmiştim ama Ümit hocanın açıklamasından sonra ümit kalmadı.
-
@dddddd, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Ben de 65-67 bandında kaldım. 6 kere sınavı kazanan adam da 70 net yapamadım deyince ümitlenmiştim ama Ümit hocanın açıklamasından sonra ümit kalmadı.
Nedir o açıklama?
-
@k-k Ben de KAS 'tan çalışmıştım sınava ama pek çok soruyla ilgili bilgi kitapta yoktu:(
-
@dddddd ne demiş abi ümit hoca?
-
@saitulukurt soruların cevaplarına bakmicaktım ama.. 301 değil 151 karar yeter sayısını soruyor en az ne kadar Çoklukla kabul ederse diyor..nitelikli çogunluğa gerek yok
-
Ya ben değerli hocaları da anlamıyorum. Hiçbir şey net değil, herkes çıktı 75 bekliyorum 80 bekliyorum dedi. Kamuoyunu yönlendirecek adamlar daha sorular açıklanmadan yüksek kapatır demeye başladı. Çok enteresan gerçekten. Bir sorular açıklansın, herkesin durumu netleşsin öyle yorum yapılsın ya.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Nedir o açıklama?
Ahmet nohutçunun facebookda 70-75 bandında yüzlerce hatta binlerce kişi var açıklaması.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Nedir o açıklama?
Ahmet nohutçunun facebookda 70-75 bandında yüzlerce hatta binlerce kişi var açıklaması.
sanmıyorum.
-
@dddddd Çoğu kişi, yaptıklarının doğru veya yanlış olduğuna kesin olarak inandığı için böyle bir yığılma çıkmıştır diye düşünüyorum. Binlerce kişi sözü bana pek inandırıcı gelmedi.
-
Yarın ÖSYM cevapları açıklarsa geçen sene yaptığımız gibi bir liste yapalım bence.
-
70 puan için kaç net yapılmalıdır?
-
@popescu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@dddddd ne demiş abi ümit hoca?
Ahmet yerine yanlışlıkla Ümit yazdım. Hocalar karıştı pardon.
-
Nohutcu oyle dediyse 65'e kadar düşer bu sınav.Rahat olun arkadaşlar.Nohutçu Dünya yuvarlak dese ertesi gün şekli değişir.