2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Gecen senenin 94.suyum 65net bile cikmayabilir.
-
@new_user bana nasıl çıkarım yapabiliyosun diyorsun bir 8 bin kisiyi sinava sokmadin son 2 sinava girmiş birisi olarak söylüyorum her sinav sonrasi hep ayni tahminler ayni hikayeler sen bilirsin istersen 50 net ile kapatir de ama 70 netin altina dusmez bunda cok israrciyim
-
@epikür geri göndermeyi sormuş hocam. bu soruyu tartışmaya bile gerek yok, 301
-
@genclerbirlikli Türkçe müfredata iyiki girmiş bu soruda bile ittifak kuramıyorsak okuduğumuzu anlamıyoruz demektir
-
@enea yüze yakın okulda sınav yapılıyor her bir okulun sınıf sayısını düşün, her sınıfta en az bir iki kişilik boşluk oluyor, ona istinaden dedim ki tahminimce 8 bin kişi girmemiştir, dikkat edersen senin gibi net çıkarımlar yapmıyorum, her sınav sonrası aynı tahminler yapılıyor diyorsun ama sadece geçen sene tahminlerin üzerinde kapattı, sınavlardan sonra uçan kaçan çok olur dostum, kesin konuşmamak lazım, tabi belli olmaz senin dediğin de doğru çıkabilir, 20 bin kişinin girdiği bir sınav için çok erken davranıyorsun bence.
-
@makif34 Ben türkçeden özellikle anlatım bozukluğundan çok korkuyordum allahtan denk gelmedi zor sorular. Yoksa halim niceydi.
-
@sehri-emin ağzın bal yesin hocam
-
Sayıştay ve Kaymakamlık sınavlarına girmiş arkadaşlar zorluk kolaylık açısından ne diyor. Ben sayıştaya girmediğim için kıyas yapamıyorum.
-
@ultras06 nohutçu halt etmiş.
-
@dddddd, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Sayıştay ve Kaymakamlık sınavlarına girmiş arkadaşlar zorluk kolaylık açısından ne diyor. Ben sayıştaya girmediğim için kıyas yapamıyorum.
Sayıştay sınavı ile bu sınav benzer değil. Bu sınav tamamen idare mevzuatı, sayıştay da idareden 2 soru vardı
-
@enea hocam geçen sınava girmiş biri olarak söylüyorum geçen sınav bu sınava oranla çok kolaydı.
-
@minsipo tüketici sayısından etkilenmesine diyordu,artması ya da azalması diye bir ifade yoktu soruyu çok dikkatli okudum.Bu sorunun cevabı kesinlikle Ağ dışsallıkları.
-
@fc-real-gdp hocam sen geçen sinavi dereceyle kazandın diye hatırlıyorum. Bu sınavda nasıl bekliyorsun
-
@dolaylı-tümleç etkilenip talebini artırması diyordu. Nese tartışmayacağım sizin dediğiniz gibi olsun. Kolay gelsin
-
70 - 75 arası bekleyen binlerce kişinin hepsi Nohutçu'yu arayıp netini mi söylemiş? Yaklaşık olarak kaç bin kişiymiş mesela? Hoca 75 üstü bekleyen umutlansın demiş de, forumda o kadar insanız, kaç kişi var 75 üstü bekleyen? 3 mü? Yoksa 5 mi? Tamam adaylar bu forumdaki arkadaşlardan ibaret değil, ama geçen sene derece yapan arkadaşların da durumu ortada. Ayrıca ÖSYM soruları açıklamadan, kesin birşey söylemek zor bence. Sınava giren arkadaşları dinliyorum da, maşallah birçoğu Türkçeyi fullemiş, tarih zaten o biçim, iktisat da kolay zaten hey yavrum hey. Ama misal kalkınma ajansı sorusunda sorulan yeri DOKA anlayan Trabzon'u, DOKAP anlayan Giresun'u işaretlemiş, ikisi de soruyu doğru sayıyor. Siyasi polis sorusunda bile anlaşamıyoruz. Örnekler çoğaltılabilir. Bu sebeple karamsar olmadan önce doğru sorular üzerinden doğru değerlendirme yapmayı beklemek lazım.
-
@dolaylı-tümleç Haklısın sınavda taleple ilgili durumu soruyordu ağ dışsallıkları snop, veblen ve bandwagonun üçüne birden deniyor ancak snop fiyat etkisi olduğu için ağ dışsallıkları diyemeyiz diye yorumladım. taleple ilgili olan yalnızca veblen olduğu için daha mantıklı geliyor.
-
@sehri-emin hocam derece yapamamıştım 85 puan ile 154. olmuştum. ösym'nin soruları paylaşmasını bekliyorum. bende de bayağı yanlış var. forumda doğru cevap tartışmalarına girmek istemiyorum zaten ösym yayınlıyor soruları. o yüzden tam hesaplamaya çalışmadım kaç yanlış yaptığımı.
-
@avexer kahkaha attim
-
@FC-Real-GDP sana katılıyorum hocam.Geçen seneden biliyorum donanımlı bir arkadaşımızsın maullak soruları yanlış saymakla beraber 55 hadi olsun 58 netim var gibi en iyi ihtimalle 65 i bulmaz netlerim.Geçen iki sınavı kazandım test sınavlarında başarim her zaman daha düşüktür ama bu sınav bi garipti kolay değildi aslinda evet "sorular kolay ancak cevaplar zordu" ösym gercekten bu işte cok basarili 2 seçenekte bıraktı çok fazla.en iyi bildigim konuları iceren sorularım bile yanliş çıktı.
-
@avexer Hasta halimle beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşaALLAH.