2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Arkadaslar kizmayin ama HER ZAMANKİ GİBİ OLAGANUSTU SEKİLDE CALİSMİS 400 KİSİ CİKACAKTİR YİNE BİRİLERİ Bİ SEKİLDE YAPMİSTİR BASARMİSTİR Kİ BU KONUDA GECEN SENELERDEN GAYET TECRUBELİYİZ O YUZDEN 80’lerin ZORLANACAGİ KANAATİNDEYİM DEDİGİM GİBİ KİZMAYİN BANA CANİM ULKEMİN ACİ GERCEKLERİ
-
Sorudaki aynı cümle Erdal Ünsal da var. Ben de veblen yaptım ancak yanlışmış..
-
@ese03 benim dünyalı tanıdıklarım var ben de dahil sahiden çok çalışırlar, puanları, sınav başarıları falan da yüksektir ama 80 muhabbeti hiç dönmüyor. Bence bu bir uzaylı gerçeği.
-
@dddddd Bence sınavın kaderini belirleyecek tayfa belli.
1.İşi olup Sadece Kaymakamlığa Odaklananlar
2.KPSS Sürecinde ben yokum diyip sadece Kaymakamlığa odaklanan Gururlu İşsizler***Bu iki kriterin çok önemli olduğunu düşünüyorum, Çünkü KPSS iyi hazırlanmış bir adayın, KPSS sonrası GUY,DGUY, Sayıştay, Hatta Ertelenen VMY Gibi sınavlara odaklanıp sonradan Kaymakamlığa dönmesi. Çok başarıya açık değil. İlla ki kazanan arkadaşlar olacaktır, Ancak demek istediğimi Somut örnekle açıklayacak olursam, P48 Türkiye il 100 girip bu sınavı kazanamayan çok kişi çıkar, Ancak P48 70-80 Bandında olup Sadece kaymakamlığa odaklanıp kazanan kişi sayısı fazla olur.
***Ahmet Baklagiller A.Ş (Nohutçu) 75 üzeri kapatır demiş. Ancak benim düşüncem 70-75 bandı.
Not : Ahmet Nohutçu'ya laf göndermemim sebebi, Bilgisine hocalığına güvenim yüksek. Ancak son zamanlarda çok ticari faaliyette bulunması ve Umut tacirliği yapmasından ötürüdür.
-
Yani 70 altına düşmez yorumunu anlıyorum da 80'e dayanır bu bir gerçek nasıl bir yorumdur ya
-
@safitürk69 kardeşim fotoğrafını çekip atabilir misin zahmet olmasa erdal ünsaldan ağ dışallığı tanımının.
-
Gecen sene mülakatta elenen arkadaşım 69 yapmış
-
@murky kanaatindeyim dedim bak dikkat edersen kimseyi hedef gostermedim duzgunce yazdim tamam mi kardesim?
-
@saitulukurt Hocam evde değilim..
-
Paragrafın akışını bozan cümleyi ne yaptınız arkadaşlar?
-
@sucuklu_oralet
70-75 bandı dedin üzdün bizi. Ben de piyasada dolanan cevaplara göre 65-67 civarındayım. Herkesin gönlüne göre olur inş. -
@new_user hocam ben geçen seneki ilk kaymakamlık sınavımda ilk 30 a girdim benimde en iyi ihtimalle 70 civarı tabi bu demek degilki ben kötü yaptım herkes kötü yapacak ancak geçen seneki sınav düzeyiyle bu seneki sınav arasında çok ciddi fark olduğu aşikar
-
@ese03 tamam
-
@dddddd Hocam Sadece benim naçizane düşüncem öyle, Siz yine moralinizi yüksek tutun inşallah düşer o puanlara sizlerde mutlu olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@safitürk69 eve geçince atabilir misin peki veblen ve ağ dıssallığı tanımını
-
@larendeli ben en sondaki cümleyi yaptım
-
@keynesin-faizi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@larendeli ben en sondaki cümleyi yaptım
O soruya abartmadan söylüyorum 20 dakika zaman ayırdım.2-3-4. cümleler olmadığına eminim ama 1. ve 5. cümleler arasında kaldım.Sonuçta bende 5. cümle yaptım ama 1. cümle olma olasılığı yüksek.Bürodaki mobilyalar , tema ve renkten bahsediyordu ilk cümlede ama sonraki cümlelerde sadece renkten bahsetmiş.
-
@larendeli 1 yaptım. renk ve eşya diziminden bahsetmiş sonra da bi daha eşyadan bahsetmemiş.
-
@avexer açıkladığınız nedenden dolayı 1 yaptım hocam. Hayatımda ilk defa o soru formatına 1 cevabını verdim.
-
@larendeli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@avexer açıkladığınız nedenden dolayı 1 yaptım hocam. Hayatımda ilk defa o soru formatına 1 cevabını verdim.
Ben de söylediğiniz nedenden ötürü bir türlü 1'i işaretleyemedim.