2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@murky aynı durumdayız hocam bi uyandım sabahın körü sanki ders çalışacakmışım gibi sonra bi baktım dün her şey oldu bitti zaten
-
ÖSYM yarin yada çarşamba soruları yayınlar
-
Din vicdan hürriyeti veya düşüceyi açıklama tam emin değilim onun sınırlandırılmasına dair bir soru vardı galiba ya hatırlayan var mı.
-
@keynesin-faizi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
ÖSYM yarin yada çarşamba soruları yayınlar
ÖSYM uzun süredir kaymakamlık ve türevi soruları ais'e koymuyordu. Sayıştay'ı da koymazdı lakin olanlar malum. Soruların açıklanacağı hususunda emin miyiz?
-
@sehri-emin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Herkes kendi yaptığına doğru gözüyle bakıyor, turkceyi full yaptığını düşünüyor ondan sonra 74-75'ten aşağı kapatmaz diyor bakın bu sinav gerçekten ağır bir sinavdi. yanılmıyorsam en son yapılan test sınavında 80 soruda 60 doğru kazandırmıştı yani yüzde 75 yapan kazandı. Ama atış serbestti onun özgüveni vardı. Yanlış dogruyu göturmuyordu. Diğer bir husus 60 kişi alınıyordu su an 100. Son olarak bence yapılan en zor sınavlardan biriydi. şahsi kanaatim olarak 68 nete bile geleceğini dusunuyorum
63 yapan kazandı
-
72 net yapan kazanır ama benim 69 netim var.
-
@dlkaptan 1 nolu cbaşkanlığında hem içişlerinin görevlerine baktım hem de çevre şehircilik bakanlığının sonra çevredeki o) madddesine baktım cevap mahalli idarelerin merkezi idare ile görevleri şıkkı olan diye kendim kanaat oluşturdum
-
herkes tahmini netlerini yazsa da ona gore yorum yapsak ?
-
Ahmat NOHUTÇU'nun paylaştığı sorular zaten adayların paylaştığı sorular.Yanlış cevap verilen sorular var onun paylaştıklarından.Örneğin İl encümeninde hangi üyeler bulunur sorusunda sadece vali olacak.İl içerisinde köy sınr değişikliğinde Kaymakamın görüşü alınır.O vali demiş,
-
@murky dediğin gibi pasaport nüfus idaresinin işi ve nüfus idaresi de iç işlerine bağlı , mahalli idareler ile ilgili olan şık mahalli idareler genel müdürlüğünün işi , mahalli idareler genel Müdürlüğü de Cb kararnamesi ile milli emlak gibi çevre ve Şehircilik Bakanlığına baglandi
-
@g-uzmanı genel sekreter ve de vali il encümeni üyesi olmayan vali muavini
-
@makif34 ama işte orada uyedir diye soruyordu
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@makif34 ama işte orada uyedir diye soruyordu
Yok hocam üye değildir diye soruyordu
-
@makif34 Genel sekreter üye değildir encümene.
-
@can-mavi soruyu hatırlamamak ile birlikte üye olan olmayan diye yazdım İnan hatırlamıyorum
-
Hangisi il encümeni üyesidir diyodu arkadaşlar soruda vali genel sekreter vali yardımcısı vardı şıklarda da bende vali ve genel sekreter yaptım üye olanı soruyordu
-
@g-uzmanı nohutçuyu sevmemekle birlikte paylaştığı soruda sınır uyuşmazlığını vali çözer diyor
-
@g-uzmanı yapma hocam
-
Soruyu net hatırlıyorum ve soru Yukarıdakilerden hangileri yada hangisi İl Encümeni üyesidir.
Öncüllerde 1.Vali 2.Genel Sekreter 3.Vali Muavini
Cevap A şıkkı yalız 1 olacaktı. Çünkü İl encümeni Valinin başkanlığında 3 Üye il genel meclisi 1 üye Mali Hizmetler Amiri olmak üzere 2 üye birim amirleri arasından seçilir. -
Arkadaşlar bol keseden sallayan insanlar olduğu icin yazıyorum. Çok yakın tanıdığım 2 kişi , görevleri Külliye de Devlet denetleme kurulu başmüfettişleri , geçen yıl da kaymakamlık sınavını kazanan Kişiler. Dün onlarda sınava girdiler bizim gibi, onlar bütün konulara hakim insanlardı , bir sorayım dedim kaç yaptınız diye sınav ortalaması direk 60-70 arasi çıkar daha üstü çıkmaz dediler. Tecrübe dolu iki kişiden bahsediyorum. Yazılı sınavlara da girip başarılı olmuş Kişiler bu adamlar. Bunlar bile 60-70 arasi diyor. Bizim aramızda moral bozmaya çalışan kendini bilmezler 75-80 diyor. Öyle diyenlere Ya sen hayatında kaç defa 80 net yaptın diye sorası geliyor insanin