2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Arkadaşlar şunlara cevabı tam bulamadım yardımcı olursanız sevinirim:
- Türkiye maden işletmeciliği mi yoksa Türk Hava Kurumu mu
- Soykırımı kabul etmemeye ceza veriliyor mu
- Cari işlemler kaleminde gelir alınıyor mu yoksa sermaye hesabında mı
- 0-14 yaş nufus oranında da artış varmı
- İçişleri bakanlığının görevleri sorusundaki şıklar nelerdi?
- Finansal piyasalar sorusunda SPK nın yanındaki diğer seçenek nedir?
- Türkçedeki cevap örnekleme-benzetme mi
- Vali ile ilgili verilen şıklardan hangisi doğruydu
- işsizliğin düşük görünmesine sadece I. öncülü aldım, kayıtdışı ekonomi yerine kayıtdışı istihdam dese bile işsizlik düşük görünmez diye düşündüm siz ne yaptıız
-
Ahmet hocamiz 75-80 diyor ama kac kisi var 80 net yaptim diyen? abartmamak lazim 67 yapan girecektir diye dusunuyorum.
-
@karınca kardeşim anlamadım ama ben yaptım galiba normalde yapacak adam da değilim. Şansım yaver gitti. Ahmet hocanın cevaplarına göre.
-
facebook kullanmıyorum da hocam ahmet hocanın paylaştığı cvpları gönderir misin
-
@Aslan-Reyiz hocam neredesin sesin sedan yok ne yaptin sınavı. Tartışmasız mulakata kalmani çok isterim burada herkese yardimci olmaya çalıştın elinden geldiği kadar. Nerelerdesin
-
73.5 hesapladım bakalım hayırlısı artık , bazı hocaların dediği gibi öyle 75 üstü vs hikaye
-
@sinav1453 4483 kapsami disindaki soru icin gunduz hakim savci ve ogretim uyeleri olarak paylasilmiyor muydu? O soru icin bu cevap kesin mi ki?
-
@minsipo hocam sizin gibi yok iste tek tuk. ayrica simdiden hayirli olsun. tebrikler.
-
@kamucu06 kamu kesimi borç gelirlerinin gsyh oranı artmıştır
-
Ahmet hocanın verdiği cevaplar nerde arkadaşlar
-
@can-mavi hocam bende senin gibi düşünüyorum 75 net bu sorulara göre çok ciddi bir nettir en az 15 tane soru halen tartışılıyor türkçe, tarih, tr ekonomisi ve idare (tamamından bahsediyorum) çok can yakacak sorular vardı. Bende 75 doğru yapan 25 yanlış olmamak kaydıyla mulakata kalmaya adaydır diye düşünüyorum
-
Sürekli yayınlanan cevapların değişmesi ile kesin net tahmini yapılamıyor ama aşağı yukarı 73-75 net arası bir netim var şimdilik
-
@forumders içişleri bakanlığının görevleri
A) mahalli idarelerle merkezi yöbetim arasındaki alakalarını düzenler
B) sınır kıyı gümrük muhafaza ve gerekşi tedbirleri almak
C) pasaport işlemlerini yürütmek
D) trafik denetleme ve düzenleme
E)nüfus işlerini sağlamak -
@beyefendi bunun cevabı için sınır kıyı olam seçeneği işaretledim
-
Yarin kesin veriyor mu osym
-
Arkadaslar bu kimin gorusu alinir sorusunun cevabi vali mi kaymakam mi ?
-
@oflu61 kaymakam
-
Sinav 70 ile 75 net arasi kapatır daha asagisi olmaz sinava girenler sadece bu forumdan ibaret değil
-
@orion cevap a. Söylediğiniz seçeneği sahil güvenlik komutanlığı yapar o da içişlerine bağlı
-
@yea-sbf o cevaplarda hem yanlış hem de eksik sorular var. Mesela aihs hak sınırlama ile ilgili bi sorusu vardı. Onu netleştirdiniz mi burda